Wij zetten Magento 2 in als hefboom voor jouw onderneming.

Wij zien Magento 2 als een ultieme hefboom voor jouw onderneming. Het is een tested and proven platform dat in hoge mate aan te passen is aan jouw wensen.

Ervaring en expertise werken als hefboom op het resultaat op van jouw webshop. En dat is waar wij voor bestaan: ervoor zorgen dat alles uit jouw webshop wordt geperst wat er in zit.

Onze missie & visie

De wereldwijde ecommerce markt blijft jaar op jaar doorgroeien. Dat biedt kansen. Als slimme speler kun je een ecommerce ecosysteem opzetten waarmee je jouw concurrenten voorbijstreeft. Jouw webshop heeft daarin een centrale rol. Het is jouw primaire verkoopkanaal en de plek waar de transactie met jouw klant tot stand komt.

Wij geloven dat open source webshops de beste keus zijn om jouw doelen te bereiken. Om jouw webshop in Magento te bouwen is voor ons een no-brainer. Het platform is krachtig en zeer aanpasbaar. Met de juiste expertise en ervaring kunnen er geweldige webshops gebouwd worden. Webshops die perfect aansluiten op allerlei verschillende ondernemingen.

We bieden daarin uitgebreide mogelijkheden. Van Vendic Elements tot aan maatwerk webshops. Wij bouwen het. Welke route je ook bij ons kiest, de kernwaarden blijven hetzelfde. Elke webshop moet snel, betrouwbaar en schaalbaar zijn. We zien onszelf als de technische leider van jouw Magento ecommerce reis.

Onze kernwaarden

Keep it simple
Het is een groot cliché, maar daarom niet minder waar. De beste oplossingen zijn vaak de eenvoudigste. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat onze klanten de eenvoudigste oplossingen krijgen om hun doelen te bereiken.
Beheers de infrastructuur
We hebben onze implementatiepijplijn inhouse gebouwd. Dit geeft ons veel controle en mogelijkheden bij het bouwen en onderhouden van onze projecten. Feature previews, uitgebreide tests en integratie met onze andere tools, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door deze infrastructuur.
Geen third party rotzooi
We installeren geen modules van derden wanneer deze kwalitatief niet van voldoende niveau zijn. Dat levert vroeg of laat altijd ellende op. Fun fact: we zijn zelfs gespecialiseerd in het overnemen van projecten waarbij dit is misgegaan.
Agency schaalvoordelen
Het is onze taak om onze kennis en code naar onze klanten te verspreiden. Dit betekent dat we onze modules generiek maken, zodat we ze ook in andere projecten kunnen implementeren. Het einddoel is om geweldige code te hebben die over veel projecten kan worden gedeeld.
Verbeter waar het kan
Al is het maar een kleine verbetering. Veel kleine verbeteringen zorgen samen voor veel vooruitgang op de lange termijn. Wacht niet op het ultieme theoretische moment om veranderingen door te voeren. Maak ze waar je kunt.
Het moet gewoon goed gebouwd worden
We hebben het belangrijkste voor het allerlaatste bewaard. Wat we bouwen moet gewoon goed zijn. Geen krakkemikkige constructies. Geen performanceproblemen. Geen pleisters op de wonden. Automatische testen op de belangrijke onderdelen van de webshop. Een up-to-date installatie. Zomaar wat zaken die wij vanzelfsprekend en belangrijk vinden. Zolang we in overleg die kernwaarden blijven respecteren, kunnen wij een resultaat neerzetten waar je blij van wordt.
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery

Een korte historie van Vendic

Breed gestart

We zijn in 2013 gestart als marketingpartner voor webshops. Later zijn we Magento 1 projecten gaan realiseren als aanvullende dienst voor onze klanten, met behulp van een onderaannemer. Omdat we op een gegeven moment steeds meer Magento ontwikkelingstrajecten aangingen zijn we die jaren ook begonnen met het opzetten van een ontwikkelingstak. Het ontwikkelen van Magento webshops begon als snel een belangrijkere positie in te nemen dan onze oorspronkelijke marketingactiviteiten.

Overstap naar Magento 2

Begin 2016 realiseerden we onze eerste Magento 2 project. Dat bleek een flinke uitdaging te zijn. Magento 2 was inderdaad een stuk krachtiger, maar vereiste ook een aanzienlijk kwalitatiever inrichtingsniveau. Die conclusie heeft onze huidige cultuur en kernwaardes geschapen. Het moest beter, en een flink stuk ook!

Specialisatie

Sinds die tijd hebben we dan ook hard gewerkt om de kwaliteit van de webshops aanzienlijk beter te maken. We hebben veel geïnvesteerd in ons team, onze kennis en infrastructuur. Ook hebben we onze marketing activiteiten afgestoten. Dit heeft er toe geleid dat we tegenwoordig een agency zijn die wordt benaderd voor het behalen van doelen waar andere agencies moeite mee hebben. Magento 2 heeft onze onverdeelde aandacht en we blijven innoveren om kwaliteit te realiseren die zich in de bovenkant van de markt bevindt.

Ons team

 • Tjitse Efdé

  Tjitse Efdé

 • Sil Boersma

  Sil Boersma

 • Niek Verkoelen

  Niek Verkoelen

 • Estera Dugulan

  Estera Dugulan

 • Frank Bokdam

  Frank Bokdam

 • Eugene Hlinskyi

  Eugene Hlinskyi

 • Dennis Stevens

  Dennis Stevens

 • Viktor Kis

  Viktor Kis

 • Maxim Gordin

  Maxim Gordin

 • Kevin van Welzenis

  Kevin van Welzenis

 • Maxim Gordin

  Victor Ribera

 • Maxim Gordin

  Zaahed Yaqubi

Dit zeggen onze klanten

Met Vendic de perfecte magento partner gevonden! De kennis en kunde liggen op een hoog niveau. Wij werken nog niet zolang samen maar nu al significante verbeteringen kunnen doorvoeren. Onze shops zijn in enkele maanden sneller, stabieler, betrouwbaarder en veiliger geworden. Ook de samenwerking is super. Cultuur sluit helemaal aan bij de onze!
Ward van Rijsbergen
Boxers.nl - Fashcom
Vendic biedt niet alleen een mooi ontwerp, maar ook een goed presterende Magento webshop met Elements. Voordat we bij Vendic kwamen had onze webshop veel technische problemen. Maar team Vendic heeft al die problemen opgelost en ons een best presterende website opgeleverd. Ik zou vendic ten zeerste aanbevelen aan ondernemers die willen groeien.
Muhammad Waqas Aslam
MyHairShop
Vendic is een geweldige club professionals om mee samen te werken. Het woord partnerschap is voor hen geen vreemd woord. Ook na anderhalf jaar gaan de dames en mannen er nog steeds voor de volle 100% ervoor.
Marco den Reijer
Maegis
Sinds 2016 klant bij Vendic. Volgens mij de beste partner voor Magento 2 webshops. Na meer dan 7 jaar nog steeds tevreden over hun communicatie, werkwijze en resultaten. Doe zo verder!
Mathias Vanduffel
Biogroei
Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.
Jeroen Vermeulen
Magehost
Wij hebben erg goeie ervaringen met Vendic. Bij het bedenken van de website luisterden ze erg goed hoe wij het wilde en bij alles wat ze maakte vroegen ze aan ons om het eerst te bekijken en goed te keuren. Nadat onze website live was gegaan is de communicatie tussen Vendic en ons nog steeds erg goed.
Stefan Huissteden
Huissteden Naaimachines