Hulp bij het opzetten of opschalen van een online business. Krijg gratis ecommerce advies.

Veel bedrijven zijn ernstig gedupeerd door de coronamaatregelen. Veelal noodgedwongen verkennen veel ondernemers nu ook de mogelijkheden om in te zetten op een online business. Als e-commerce specialist voor het MKB willen wij graag helpen.

Zo zien we, tijdens de coronacrisis, veel slimme initiatieven langskomen van bedrijven die een stap hebben gemaakt naar het leveren van online diensten. Hoe zet je echter een creatief idee snel om naar een functionele webshop? En wat komt daar allemaal bij kijken? Of beschik je over een webshop en wil je deze graag opschalen?

De afgelopen jaren hebben wij talloze webshops en e-commerce platformen gerealiseerd. Wij stellen graag onze kennis en best practices ter beschikking aan ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis en de mogelijkheden willen verkennen om de (volgende) stap naar online ondernemerschap willen maken.

Hoe werkt dat?


Elke ondernemer met vraagstukken op het gebied van e-commerce kan hier gebruik van maken. Je kan een gratis consult van 30 minuten inplannen met onze specialist Niek Verkoelen. Doe dat door op deze link te klikken .

Wij zijn er voor je, juist nu, want samen staan we sterker!