Interne verhuizing en verbouwing

Over een aantal maanden gaan we ons nieuwe kantoor in gebruik nemen. We maken het onszelf makkelijk v.w.b. de locatie, we gaan twee verdiepingen omhoog binnen ons huidige gebouw.

De belangrijkste reden om te verhuizen is onze wens om het kantoor te moderniseren. De nieuwe locatie geeft daarin net wat meer flexibiliteit.

Het idee van een grote kantoortuin sprak ons deels wel aan. Grote, open ruimtes waar je samen komt en met elkaar kunt sparren. We zien er echter ook wel wat nadelen in. Het grootste gedeelte van het team is voorstander van een rustige werkomgeving en dat is lastig in een grote kantoortuin.

We hebben daarom voor een gemengde opzet gekozen. We maken veel (individuele) kantoorruimte beschikbaar. Zo kan het team in een rustige omgeving werken. Om toch visuele openheid te creëren worden alle kantoren voorzien van glazen wanden met eiken kozijnen. De vloeren in de kantoren zijn voorzien van vloerbedekking om voldoende geluidsdemping te creëren.

Ook maken we ruimte voor grote gezamenlijke ruimten. De keuken wordt hierin een echte eye catcher. We hebben twee ruimtes gecombineerd tot bijna 60m2. Hierin komt een grote eiken keuken, net als een mooie zithoek aan de andere kant van de ruimte. Onze rest & relaxation space!

 

Wil je meer weten?

Neem contact op met Niek.