Vaarwel 2019. Hallo 2020!

We willen jullie bedanken voor een mooi en succesvol jaar. Bedankt voor de fijne samenwerking, wij wensen jullie prettige feestdagen en een succesvol 2020!

Wij zijn tussen kerst en oud en nieuw gesloten, van 25 december t/m 1 januari. Voor urgente zaken zijn wij natuurlijk beschikbaar, je kunt ons bereiken via de mail: support@vendic.nl.

kerst2020

Hoogtepunten 2019

Het einde van het jaar is inzicht. Een goed moment voor een terugblik. Want hoe anders moeten we onze klanten en partners bedanken voor de mooie projecten en het vertrouwen in ons, in de opgeleverde webshops, innovatieve projecten en geautomatiseerde werkprocessen die we online en offline hebben uitgerold.

Hieronder een korte samenvatting van Vendic in 2019.

Vendic PWA
Hoogtepunt! Wij hebben dit jaar als eerste in Nederland een Vue Storefront Progressive Web App gerealiseerd, natuurlijk gekoppeld met een krachtige Magento motor.

Magento Migratie
Hot topic is natuurlijk het einde van Magento 1 in 2020. Wij hebben dit jaar ondernemers mogen helpen bij de overstap naar Magento 2. Zo ook Ivol, die dit jaar succesvol gemigreerd is naar een toekomstbestendige omgeving, met in totaal 65 storeviews verspreid over 44 webshops! Zo trots!

B2B Modules
Dit jaar hebben we meer modules ontwikkeld dan ooit! We bouwden B2B oplossingen die zowel het online als offline bestelproces van onze klanten ondersteunen. Door te automatiseren en interne systemen te koppelen met Magento behaalden we samen ruim 50% efficiëntie als resultaat!

Elements, een Vendic product
Wij hebben ons eerste eigen product ontwikkeld! Volgend jaar zal de officiële lancering zijn, we houden jullie op de hoogte.

Mobile-App-Screen-Mockups-1