Storefront Cloud en Vue Storefront versie 1.6

Naast het bekend maken van de Core Partners, heeft Vue Storefront nog meer nieuws. Ze introduceerden tijdens Meet Magento New York 18 Storefront Cloud. Ook zijn ze gestart met Vue Storefront 2.0 en released binnenkort versie 1.6.

Vue Storefront is één van de eerste die op basis van Vue.js een e-commerce applicatie voor Progressive Web Apps (PWA) heeft ontwikkeld. Als partner van VS hebben wij een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling. Zoals je eerder kon lezen heeft deze goede samenwerking ertoe geleid dat wij vanaf nu Core Partner zijn van Vue Storefront. Maar VS komt met nog veel meer nieuws!

Meer nieuws van Vue Storefront

Vue Storefront introduceerde tijdens Meet Magento New York 18 Storefront Cloud. Ook heeft Vue Storefront 2.0 aangekondigd en released binnekort versie 1.6.

  1. 1 Storefront Cloud

Tijdens MMNY18 op 1 november maakte VS, Storefront Cloud bekend. Storefront Cloud is een cloud oplossing voor mobile-first ecommerce op basis van Vue Storefront, waarbij o.a. hosting en SLA support is inbegrepen. Bekijk hier meer informatie over Storefront Cloud. Wil je weten hoe deze cloud werkt? Bekijk dan het filmpje waarin Piotr uitleg geeft.

  1. 2 Nieuwe release van versie 1.6

Vue Storefront en de community zijn constant bezig om het PWA platform te verbeteren. Tijdens de laatste hackathon zijn er veel issues opgepakt die gereleased worden in versie 1.6. Zo komt er een zoekresultaat pagina met categorieën en wordt AMP ondersteund.

  1. 3 Vue Storefront 2.0

Het grootste nieuws: in 2019 komt Vue Storefront versie 2.0 uit! Het redesign wordt volledig doorgevoerd en er komen veel nieuwe features. Zo komt er bijvoorbeeld een design builder. Wij kunnen niet wachten!

Heb je interesse in een PWA shop?

Met PWA brengt je het beste van het web en een app samen. Hiermee bied je klanten de perfecte user-experience op alle devices. Wil je meer weten? Lees dan het blog: progressive web apps: the next big thing . Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!