PostNL-extensie release voor de Hyvä Checkout

Na een testperiode van ruim drie maanden en de implementatie van de PostNL-module in drie Hyvä-checkout projecten bij klanten, hebben we nu alle vertrouwen in de release van de PostNL-module voor de Hyvä-checkout. Deze extensie dient als compatibiliteitsmodule voor de bekende TIG_PostNL module voor Magento 2.

Voel je vrij om het via Composer te installeren als je een Hyvä checkout-gebruiker bent, en laat me je mening weten. Link naar de GitLab-repository: https://lnkd.in/enw9KEJN

In de eerste release hebben we de volgende functies geïmplementeerd:

We zijn van plan om in de toekomst meer functies toe te voegen, zoals:

Als je wilt helpen met de ontwikkeling van deze extensie, neem dan gerust contact met mij op. Alle hulp wordt zeer gewaardeerd!

De oude situatie:

In de praktijk betekende dit dat we theoretisch gezien aan tien verzoeken tegelijkertijd voor je project konden werken, maar dat we maar één van die verzoeken tegelijkertijd aan jou of je projectmanager konden tonen. Er was namelijk maar één vaste staging omgeving beschikbaar, die maar één branch tegelijkertijd kan tonen, en een branch toont  – over het algemeen –  maar één taak.

Dat leidde tot een flinke bottleneck op het controle en testmoment van die taken.

De nieuwe situatie:

Doordat we geen bottleneck meer hebben in het tonen van de hoeveelheid uitgevoerde taken per project, werken we efficiënter aan zowel kleine als grote projecten.

Kleinere projecten hebben baat bij het automatische opstarten in plaats van het handmatige klaarzetten – wat we eerder deden. Je hoeft niet meer te wachten op een handmatige actie. Hierdoor verbetert de doorlooptijd.

De winst voor grotere projecten zit hem vooral in de breedte. Diverse team members en projectmanagers kunnen aan diverse taken werken en deze ook apart ter controle aanbieden. We hebben geen interne bottlenecks meer op het tonen van die taken.

Fun Facts:

Wil je meer weten?

Neem contact op met Niek.