Visualiseer de voor- en nadelen van jouw producten

Visualiseer de voor- en nadelen

De product page van Elements heeft enkele functies geïntegreerd die bijdragen aan een verbeterde user experience. Denk bijvoorbeeld aan USP’s, Sticky product bar en de Pros en Cons. Hieronder laten we je de Pros en Cons functie zien. Deze functie geeft jou de optie om per product de voor en nadelen in de te stellen. Het mooie aan deze functie is dat het volledig instelbaar is op productniveau.

Door gebruik te maken van de voor- en nadelen functie geef je de gebruiker een snellere optie om het product te scannen. De bezoeker kan aan de hand van de functie snel zien of het product voldoet aan zijn wensen. Het lezen van de product omschrijving kan hierdoor worden overgeslagen en de bezoeker kan op een visuele manier de belangrijkste punten van het product zien.

Een ander voordeel van deze functie is dat de voor- en nadelen gebruikt kunnen worden in de vergelijkingsfunctie van Magento. Wanneer de bezoeker producten selecteert om te vergelijken, worden de voor- en nadelen netjes opgesomd in de Magento vergelijkingstabel. De bezoeker kan zo in een oogopzicht alle voor- en nadelen van de geselecteerde producten bekijken.

Per product zijn de voor en nadelen instelbaar, zo kun je als gebruiker van Elements zelf beslissen welk product de functie wel of niet gebruikt. Vul je namelijk niets in, dan wordt de functie niet getoond. Per product beheer je zelf hoeveel Pros en hoeveel Cons er getoond worden, door deze bij het beschikbare veld in het backend in te vullen. Op deze manier zit je nergens aan vast en heb je de vrijheid om de functie zo in te zetten zoals je wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je Elements in actie zien? Neem dan contact met ons op.

contactopnemen