Vendic cultuur

Team Vendic

Aangenaam kennis te maken, in deze blog wil ik je meer vertellen over team Vendic. Wie zijn we, en wat vinden we belangrijk?

Beter, sneller, of anders?

Dagelijks worden er innovatieve ideeën geboren. Kan er iets beter, sneller of anders? Dan doen we dat. Zo hebben we het afgelopen jaar veel taken geautomatiseerd, waardoor we onze tijd optimaal kunnen benutten. Doorlopend leren is in onze ogen een van de belangrijkste en leukste onderdelen van de Vendic werkwijze.

Om deze innovatieve ideeën te realiseren maken we gebruik van een agile projectaanpak, die in veel processen doorklinkt. Dagelijks hebben we bijvoorbeeld een de ‘Daily Standup’. Daar geven we elkaar een update over de lopende projecten en vragen hulp waar nodig. Deze aanpak heeft geleid tot een indrukwekkende toename in productiviteit.

Talenten ontwikkelen

Het ontwikkelen van talenten en vaardigheden staat hier hoog in het vaandel. Er is wekelijks ruimte voor R&D; research & development. Tijdens de Vendic Academy delen we deze verworven kennis met elkaar; zo blijft heel team Vendic op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied.

Topkwaliteit

Het positief benaderen van veranderingen en kansen heeft ons gebracht waar wij op dit moment staan en vormt de basis voor de toekomst. We nemen de verantwoordelijkheid om altijd naar de beste manier te zoeken om zo tot topkwaliteit te komen. We lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen en staan open voor nieuwe inzichten in plaats van het vasthouden aan tradities “Zo doen we het al jaren...." Kortom, deze dynamische workflow is onze sleutel voor succes!

Als team gaan wij voor het afleveren van topkwaliteit. Dit gaat gepaard met een flinke dosis humor en plezier.

Wist je dat…

  • In Team vendic heb je kamp ‘thee’ en kamp ‘koffie

  • De PostNL bezorger komt dagelijks langs voor diverse pakketjes

  • De stagiairs zijn zo slim geweest om de beste parkeerplekken te claimen (Het dichts bij de deur)

  • Per maand worden er zo’n 20 flessen mosterd besteld, die gaan als warme broodjes over de toonbank

  • De reistijd van de verschillende teamleden varieert tussen de 3 en 50 minuten (Verschil moet er zijn)

  • Onze favoriete ingredienten voor een geslaagde vrijdagmiddagborrel zijn; chips, een biertje & een goed verhaal

Kopje koffie?

Ben je op zoek naar een energiek team die jou kan helpen bij een Magento (2) uitdaging? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie (of thee). Of heb je een andere vraag? Stuur ons gerust een mail of bel ons op. Wij helpen je graag!