Waarom we alle nieuwe projecten in Hyvä bouwen

Korte antwoord: we zien weinig voordelen meer voor de Legacy Stack en erg veel voordelen in het gebruik van Hyvä.

Lange(re) antwoord:

Hyvä maakt korte metten met de oude Magento 2 frontend stack

De Magento 2 frontend stack heeft in de loop der jaren veel kritiek ontvangen. O.a. de keus voor RequireJS en Knockout viel niet overal even goed. Dat is ook terechte feedback geweest. Met Hyvä worden modernere componenten zoals TailwindCSS en Alpine.js geïntroduceerd. Beiden functioneren als lichte frameworks die het frontend in positieve zin versimpelen. Deze kritiek op Magento kan dus weggestreept worden.

Hyvä breng performance

Door de verbeterde frontend stack zijn de prestaties in zowel gebruikerservaring als Google PageSpeed enorm toegenomen. Pagina's laden ultrasnel en Google PageSpeed scores van 95+ zijn zeker haalbaar.

Hyvä verlaagt kosten

Doordat het simpeler werken is in Hyvä zullen veel projecten ook sneller gebouwd en uitgebreid kunnen worden. Hierdoor hebben wij als agency minder tijd nodig om te ontwikkelen t.o.v. de Legacy Stack. Dit verlaagt de total cost of ownership van een Magento 2 webshop.

Hyvä brengt developer happiness

Werken met TailwindCSS en Alpine.JS is gewoon een stuk fijner voor het development team. Dat is voor ons erg belangrijk. Iedereen wordt beter van een Hyvä implementatie. Onze klanten, ons team en de eindgebruikers.

Hyvä heeft een gedreven en vaardig team

Het Hyvä team is hard op weg om de Magento community op eigen kracht flink te moderniseren met hun ideeën en product. Het team heeft een duidelijke visie en de uitwerking verloopt soepel. Dat is een groot compliment waard en het zal tot nog veel meer positieve ontwikkelingen leiden.

Bang for buck

Een lifetime Hyvä licentie kost €1.000,-. Een koopje wat ons betreft.

Conclusie

Je leest het al: een nieuw project starten zonder daarbij Hyvä te gebruiken is moeilijk te verantwoorden met deze voordelen. Wij doen dat dan ook niet meer. Alle nieuwe projecten worden vanaf nu gebouwd op basis van Hyvä.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Niek.