Goedhart Motoren

Elements maatwerk frontend
& maatwerk product part finder

Een Elements + maatwerk frontend

Goedhart Motoren is de grootse motordealer van de Benelux. De volgende stap voor Goedhart is het veroveren van de online markt. De webshop die bij een ander bureau ontwikkeld was kende alleen een aantal problemen waardoor de snelheid van de webshop te traag was. Na overname van het technisch beheer van de webshop hebben we deze problemen samen stuk voor stuk opgepakt, wat heeft geleid tot een up-to-date installatie en een veel hogere snelheid.

Aan de basis van deze snelheid staat Vendic Elements. Goedhart Motoren is voor onze hybride oplossing gegaan. Dat betekent dat er veel Elements frontend componenten zijn gebruikt, maar dat we deze toch een op maat gemaakte look & feel hebben gegeven met behulp van hun bestaande huisstijl. Dit leidde tot een snellere time to market, meer performance en lagere kosten dan traditionele ontwikkelmethodes.

Vind snel geschikte producten voor jouw motor

Met een assortiment van honderdduizenden producten is het belangrijk om snel de producten te vinden die voor jouw motor geschikt zijn. We hebben daarom samen met Goedhart Motoren de Product Part Finder ontwikkeld. Door slim gebruik te maken van tested and proven methodes werkt de Part Finder snel en effectief.

Performance voor honderd duizenden producten

De enorme catalogus is de drijvende factor achter het succes van de Product Part Finder. Om er voor te zorgen dat de functie snel en accuraat blijft werken (en schaalbaar is) maken we gebruik van Elastic technologie.

Beschikbaar op meerdere pagina's

In onderstaande video wordt de Product Part Finder geactiveerd op de productpagina. Zo kan een bezoeker snel controleren of het onderdeel geschikt is voor zijn of haar motor.

De Product Part Finder is echter ook al te activeren op de categorie pagina's. Zo vind je tussen het enorme aanbod snel geschikte onderdelen.

Resultaat

De snelheid van de webshop is sterk verbeterd, de onderhoudskosten zijn omlaag gegaan en de bottlenecks om door te groeien zijn verdwenen. Met de integratie van de Product Part Finder is Goedhart Motoren klaar om door te schalen met haar assortiment.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in twee weken live vanaf €999,- per maand.