Huissteden naaimachines

Een maatwerk frontend

Sterk in naaimachines

Bij Huissteden vind je een uitgebreide collectie van naaimachines, lockmachines, borduurmachines en accessoires van o.a. Babylock, Bernette, Bernina, Brother, Pfaff, Janome en Singer. Een absolute topspeler in deze markt.

De oude webshop sloot echter niet goed aan bij de uitstraling van het bedrijf. Wij hebben daarom in een nieuwe Magento 2 webshop gerealiseerd, waarbij veel aandacht is uitgegaan naar het uitwerken van een gedetailleerd maatwerk Magento 2 frontend.

Een gedetailleerd frontend

De kracht van deze webshop zit hem in het gedetailleerde frontend. Elke pixel is naar smaak van Huissteden aangepast. De merkbeleving is daardoor erg herkenbaar voor terugkerende klanten.

Vind onderdelen voor jouw naaimachine

Net zoals bij Goedhart Motoren case hebben we een onderdelen zoekfunctie gemaakt. De uitwerking kon voor deze case iets simpeler worden uitgevoerd. Dat maakte de implementatie erg overzichtelijk.

Doorontwikkeling

De webshop staat ondertussen al sinds 2019 live, maar we blijven samen met Huissteden de webshop continue verbeteren.

Door deze continue optimalisaties blijft de webshop als nieuw aanvoelen en optimaal presteren.

Resultaat

De webshop sluit perfect aan op de merkbeleving die Huissteden wil creëren en is de afgelopen jaren één van de belangrijkste factoren geweest in de groei van het bedrijf.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in twee weken live vanaf €999,- per maand.