My Hair Shop

Upgrade naar Vendic Elements

Overname webshop onderhoud en upgrade naar Vendic Elements

My Hair Shop had al een Magento 2 webshop die bijzonder snel marktaandeel veroverde. De installatie kende echter een aantal performance bottlenecks waardoor verdere groei afgeremd werd.

Er werd daarom contact met ons opgenomen om deze performance problemen op te lossen. Dat hebben we gedaan. De snelheid en schaalbaarheid van de webshop zijn sterk verbeterd. Aanvullend hebben we Vendic Elements geïntegreerd in deze installatie om performance en usability verder te verbeteren.

Build for speed

Vendic Elements is out of the box sterk geoptimaliseerd voor snelheid. My Hair Shop is een mooi voorbeeld van dit pakket aan optimalisaties. Alle functies, van filtering tot aan de zoekfunctie werken super snel en dragen bij aan de fijne shop ervaring.

Dit snelheidseffect is vooral merkbaar op telefoons, een belangrijke verkeersbron van My Hair Shop.

Trustpilot integratie op maat

Er zijn standaard Trustpilot integraties op de markt die shop- en productreviews in Magento 2 kunnen tonen. Deze laden vaak code in van externe bronnen, waardoor de snelheid van de webshop vertraagd.

We hebben daarom een Trustpilot integratie op maat gemaakt. Hiermee lossen we het performanceprobleem op en kunnen we meer flexibiliteit aanbieden.

Doorontwikkeling

My Hair Shop verovert de markt snel en we blijven doorontwikkelen om hieraan bij te dragen.

Resultaat

De snelheid van de webshop is sterk verbeterd, de onderhoudskosten zijn omlaag gegaan en de bottlenecks om door te groeien zijn verdwenen. My Hair Shop is klaar voor de toekomst.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in twee weken live vanaf €999,- per maand.