Ons werk

Pronkstuk

Pronkstuk

Sinds 2013 realiseren wij succesvolle Magento webshops voor zowel B2B als B2C. Zo hebben we voor Maegis een Magento 2 webshop ontwikkeld. Naast een moderne look & feel is de webshop gekoppeld aan hun ERP systeem wat resulteert in een effici├źntere werkproces. Door de ERP koppeling wordt alles beheerd in Navision en automatisch verwerkt in Magento.

Lees meer

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties.

Lees meer
testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze idee├źn en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden
testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost

Meer weten? Plan dan een call met een van onze Magento experts.