Hangmatgigant M2

Snel naar Magento 2

Tropilex uit Dedemsvaart is een innovatieve organisatie die ons vroeg om hun bestaande webshops Hangmatgigant, De Hangmat en Hangmatwereld te upgraden van Magento 1 naar Magento 2 en daarbij tegelijkertijd voor alle drie de stores een unieke visuele ervaring te bieden.

Vendic heeft drie compleet verschillende nieuwe huisstijlen gerealiseerd. Alle stores hebben hun eigen unieke look & feel, waardoor elke store bijdraagt aan het bedienen van het juiste marktsegment. Alle stores zijn verwerkt in één Magento 2 installatie.

hangmatgigant#Macbook#Iphone

Over de hele linie is efficiency gewonnen, wat terug te zien is in de cijfers. Tropilex is klaar om internationaal te schalen.

testimonial avatar

Goede professionele partij met verstand van Magento 2.

Kees van Dijk Hangmatgigant

Used features

De hoofdfeature is uiteraard de uitgebreide multi-store setup. Alle drie de winkels hebben hun eigen stijl en zien er - ondanks dat ze veel delen - uniek uit. Alle drie de stores hebben tevens Duitse en Franse varianten.

Alle integraties en modificaties op een rij:

M1 naar M2, wat zijn de voordelen?

M1 naar M2, wat zijn de voordelen?

Een sterke front-end ervaring is in Magento 2 veel gemakkelijker te realiseren dan in Magento 1. Geautomatiseerd testen en uitrollen van nieuwe functies. Dit verhoogt de ontwikkelsnelheid enorm en verlaagt fouten. Veiliger en sneller. Grove verbeteringen in de Magento architectuur maken dit mogelijk.

Onderhoud en doorontwikkeling

Onderhoud en doorontwikkeling

Wij blijven doorontwikkelen aan de webshop in de vorm van hosting, onderhoud en optimalisatie.

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties.

Lees meer
testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze ideeën en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden
testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost

Meer weten? Plan een call met onze Magento experts.