Kabooo M1

Home of luxury hairstyling

In slechts enkele jaren tijd is Kabooo een begrip geworden bij duizenden klanten. Zij bestellen bij Kabooo hun favoriete merken zoals; Kerastase, L’Oréal, Wella, Goldwell, Sassoon, Biosilk en vele andere topmerken. In de wereld van styling hoort uiteraard een webshop die de bezoekers dit ultieme gevoel van stijl geeft.

Vendic heeft in 2014 de eerste versie van Kabooo gelanceerd. De sterke uitbreiding van de online shop vroeg om een nieuwe, meer premium ervaring. Vendic heeft daarom een compleet nieuwe huisstijl gerealiseerd. De nieuwe huisstijl sluit naadloos aan bij de Kabooo branding; home of luxury hairstyling.

Kabooo#Macbook#Iphone

Naast het visuele resultaat zijn de cijfers ook sterk verbeterd. De nieuwe navigatie opzet maakt het mogelijk om uitgebreider te gaan adverteren, wat resulteert in een ruime bezoekers- (23,85%) en omzetstijging (26,89%).

Used features

Om de merktrouw onder de bezoekers nog meer te stimuleren, hebben wij een uitgebreide merkensectie opgezet, naast de regulier navigatie. Bezoekers vinden op hun merkpagina gemakkelijk de bestsellers, uitgelichte series en het laatste nieuws over het merk. Alle integraties / modificaties op een rij:

Sfeer en uitstraling

Sfeer en uitstraling

Alles draait om de uitstraling bij Kabooo. We hebben daarom de meeste aandacht aan het design besteed. Iedere webshop heeft zijn unieke features, bij Kabooo is dat het uitgebreide en gedetailleerde ontwerp.

Marketing

Marketing

Wij blijven doorontwikkelen aan de webshop in de vorm van hosting, onderhoud, uitbreidingen en marketing. De vernieuwde marketingcampagnes worden iedere week gefinetuned en uitgebreid. Zo komt Kabooo elke maand een stap dichterbij haar doelstellingen.

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties.

Lees meer
testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze ideeën en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden
testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost

Meer weten? Plan een call met onze Magento experts.