My Hair Shop

Samenvatting

Van probleeminstallatie naar razendsnelle Hyvä webshop

My Hair Shop had al een bestaande Magento 2-webshop met aanzienlijke technische problemen, met name in het thema. Het doel was om de installatie bij te werken naar de nieuwste Magento-versie en tegelijkertijd een groot deel van de installatie te moderniseren.

Vendic Elements
We hebben aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de bestaande Magento 2-webshop van My Hair Shop door veel van de oude codebase te vervangen met Vendic Elements. Hierdoor is de installatie aanzienlijk gemoderniseerd en geoptimaliseerd. Subtiele aanpassingen
Door Elements op een aantal punten subtiel aan te passen is de huisstijl van MyHairShop snel en efficiënt geïntegreerd in Elements. Ook is er een Trustpilot integratie gemaakt.

Resultaten

95

Google PageSpeed

Klant Ervaring

Vendic biedt niet alleen een mooi ontwerp, maar ook een goed presterende Magento webshop met Elements. Voordat we bij Vendic kwamen had onze webshop veel technische problemen. Maar team Vendic heeft al die problemen opgelost en ons een best presterende website opgeleverd. Ik zou vendic ten zeerste aanbevelen aan ondernemers die willen groeien.
Muhammad Waqas Aslam – My Hair Shop

Gallery

/

Ontdek de kracht van
Magento

Neem contact op met Niek om
over jullie uitdaging te praten.