Wordt jij onze nieuwe klant case?

Elements jouw volgende stap?Magento 2 biedt veel kansen. Het platform is open source, krachtig en biedt de perfecte basis voor online groei. Maar ontwikkelen in Magento 2 blijkt vaak kostbaar te zijn; prijzen van tienduizenden euro's zijn eerder regel dan uitzondering.Vendic introduceert daarom Vendic Elements. Elements is een instapklare en schaalbare webshop voor 10.000 euro. Elements combineert de beste resultaten uit de praktijk en is ontwikkeld op het krachtige Magento 2 platform.Elements drukt investeringskosten, versnelt de time to market en geeft veel waarde voor de investering. Bovendien behoud je alle doorontwikkelingsmoglijkheden die Magento 2 biedt.

Used features

Er is veel aandacht besteed aan functionaliteiten die aansluiten bij de een snelle, conversieproof en reponsive shop. Voor een complete lijst bekijk je onze factsheet.

Enkele features op een rij:

Vendic Elements

Vendic Elements is ontworpen om zoveel mogelijk value for money te bieden. Een Magento 2 webshop vereist vaak een aanzienlijke investering wanneer alles op maat gemaakt moet worden. Maar tegelijkertijd delen veel webshops soortgelijke componenten. Succesfactoren hebben vaak een gemeenschappelijke basis. Met Elements hebben we deze gezamenlijke succesfactoren samengevoegd in een startklare webshop. Vendic Elements is de perfecte springplank om verder op te ontwikkelen als dat vereist is, maar is al verassend compleet in de basis.

De Elements architectuur versnelt ook de Magento 2 time to market. Je hebt binnen zes weken profijt van de investering.Doordat we Elements grotendeels centraal onderhouden bespaar je onderhoudskosten. Elke maand weer en dat scheelt over de hele lifetime van de webshop een hoop.

Binnen 6 weken live

Wil je een maatwerk webshop? Ook dan gebruiken wij Elements als basis. Ondanks dat je wellicht niet alle Elements functies gaat gebruiken drukt Elements altijd de ontwikkelingskosten. Elements is het beste startpunt, ook voor een volledige custom Magento 2 webshop.

Ook starten met Elements?

Wil jij ook starten met Elements voor Magento 2? Neem contact met ons op of vraag een Elements demo aan

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties.

Lees meer
testimonial avatar image

Goede professionele partij met verstand van Magento 2.

Kees van Dijk Hangmatgigant
testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost

Meer weten? Plan een call met onze Magento experts.