Plasmavisie M2

Overstappen naar Magento 2

Was een logische stap voor Plasmavisie. Magento 1 heeft het bedrijf uit Barneveld veel gebracht en dan klinkt het logisch om de overstap naar Magento 2 te maken. Wie wil er immers niet vooruit? Plasmavisie wou als liefhebber van technologie zo snel mogelijk mee met de kansen die Magento 2 biedt. Vendic heeft de complete huisstijl ge-update om een frisse en duidelijke ervaring te bieden.

Het winkelen bij Plasmavisie is erg gemakkelijk door de uitgebreide, maar simpel werkende navigatie. O.a. de uitgebreide filtermogelijkheden bieden de bezoeker veel keus om snel hun ideale televisie te vinden. Varnish caching maakt de de soepele ervaring compleet door de pagina's zeer snel uit te serveren aan de bezoekers.

plasmavisie#Macbook#Iphone

De overstap naar Magento 2 maakte een nog betere frontend ervaring mogelijk, wat een sterke positieve invloed heeft op het conversiepercentage. Tegelijkertijd kregen we meer mogelijkheden om te gaan adverteren, mede vanwege de bredere opzet van de webshop.

Used features

Er is veel aandacht besteed aan functionaliteiten die aansluiten bij de marketingcampagnes. De mogelijkheid om custom landingspagina's te maken, uitgebreide feedbeheermogelijkheden en de uitgebreide Analytics / user tracking dragen hier sterk aan bij.

Alle integraties / modificaties op een rij:

M1 naar M2, wat zijn de voordelen?

M1 naar M2, wat zijn de voordelen?

Een sterke front-end ervaring is in Magento 2 veel gemakkelijker te realiseren dan in Magento 1. Geautomatiseerd testen en uitrollen van nieuwe functies wordt mogelijk. Dit verhoogt de ontwikkelsnelheid enorm en verlaagt fouten. Het wordt veiliger en sneller. Grove verbeteringen in de Magento architectuur maken dit mogelijk.

En nu?

En nu?

Wij blijven doorontwikkelen aan de webshop in de vorm van hosting, onderhoud, uitbreidingen en marketing.

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties.

Lees meer
testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze ideeën en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden
testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost

Meer weten? Plan een call met onze Magento experts.