Code quality

Magento 2 code quality

Hoe wij kwaliteit waarborgen

Je wilt graag doorgroeien met jouw webshop. Aan die doelstelling hangen al genoeg uitdagingen. Je ziet niet te wachten op technische problemen die groei belemmeren.

Wij ontwikkelen daarom volgens de Test-driven development (TDD) methode. Dat betekent dat we vaak beginnen met het schrijven van een test en maken daarna pas de rest van de code. Dit vullen we aan met additionele testmethodes om zo gezamenlijk tot een gecontroleerd resultaat te komen. De Magento coding standards worden daarbij gehanteerd.

Door het testen van Magento 2 serieus te nemen kunnen we schaalbare en krachtige webshops maken voor onze klanten omdat we veel problemen vroeg in het proces kunnen oplossen.

 • Integration testing

  Hierbij kunnen we de onderlingen werking tussen componenten testen.

 • End to end testing

  Met end to end testing reproduceren we een bezoeker die een belangrijke taak voltooid.

 • Compilation testing

  Onze development pipeline test uitgebreid of Magento 2 goed gecompileerd wordt.

 • Error monitoring

  Het monitoren van error meldingen in de logfiles.

Waarom we dit doen

Vendic is opgericht in 2013. We hebben het Magento 1 tijdperk dus meegemaakt. Ontwikkelen in Magento 1 was een stuk minder foutgevoelig dan in Magento 2. Toen we 2015 begonnen te werken met Magento 2 bleek al snel dat dit platform veel krachtiger was, maar dat de kwaliteitsstandaarden in de markt ook sterk verbeterd moesten worden om deze power stabiel te benutten.

We hebben als bedrijf daarom een enorme transitie sinds 2015 doorgemaakt om zodoende het beste uit Magento 2 te halen. Test-driven Development werd de ontwikkel filosofie, en er is fors geinvesteerd in training, kennis en research and development.

We kunnen daarom met trots zeggen dat de door ons gemaakte webshops stabiel en schaalbaar zijn gemaakt. Je kunt nooit alle problemen uitsluiten, maar je kunt er gerust op zijn dat wij ver gaan om risico's en problemen te minimaliseren.