Concreet advies om jouw project vooruit te helpen

Wat is wijsheid? Het is een vraag die vanuit vele perspectieven te beantwoorden is. Wij beantwoorden de vraag vanuit technisch perspectief. We kijken naar jouw doelstellingen en zoeken daar de beste technische route bij. De elegantie zit hem daar vaak in performance, schaalbaarheid en het het vermogen om zaken niet moeilijker te maken dan ze zijn. We maken ons dan ook sterk voor gezonde en goed gebouwde Magento 2 webshops.

Als die filosofie je aanspreekt kun je een telefonisch consult (een beknopt advies) of een codereview (een diepgaande technische analyse) aanvragen.

Telefonisch consult

We hebben meer dan 100 bedrijven verder geholpen in hun zoektocht naar een snelle, stabiele en complete Magento 2 webshop in de afgelopen 10 jaar. We hebben daar veel concrete case ervaring bij opgedaan. Ervaring die we graag delen in de vorm van concreet advies voor jouw case, in hoofdlijnen.

Het telefonisch consult is erg geschikt om jouw project in hoofdlijnen door te nemen en een kort advies te krijgen. Je krijgt contact met Niek of Sil. Beiden hebben afzonderlijk meer dan 10 jaar e-commerce ervaring met Magento.

Telefonisch
30 minuten
Een kort, vrijblijvend advies
Gratis

Magento 2 code review

Heb je al een Magento 2 webshop en heb je interesse om het technische beheer door Vendic over te laten nemen? We verrichten voor overname altijd een codereview zodat we de gezondheid van de webshop goed kunnen beoordelen en we je van een passend advies kunnen voorzien.

De codereview is een erg bruikbare methode om een bestaand Magento 2 project te leren kennen. We beoordelen het project op de technische KPI's waarop we onze klanten ook beoordelen, waaruit een vrijblijvend advies volgt. Je krijgt contact met Niek of Sil. Beiden hebben afzonderlijk meer dan 10 jaar e-commerce ervaring met Magento.

Binnen drie werkdagen concreet advies
Binnen 72 uur
Ex. BTW
€480,-