Elements is een Magento 2 webshop voor €10.000.

Compleet en startklaar.

Elements is snel, betrouwbaar, met oog voor detail vormgegeven en uitgerust met slimme oplossingen. Je maakt gebruik van bestaande best practices om resultaat te maximaliseren en kosten te besparen. Voor een unieke ervaring is Elements te personaliseren via een drag & drop pagebuilder (coming soon) en maatwerk functies of vormgeving.

Het beste van Vendic, samengevoegd tot een ultiem pakket voor de ambitieuze MKB'er.

We zullen je niet spammen. We gebruiken jouw e-mailadres om een demo account aan te maken. Je ontvangt de inloggegevens per email.
Elements

In het kort.

Vendic Elements vult het gat op tussen goedkope Magento 2 implementaties (en daarmee vaak kwalitatief slechte webshops) en volledig op maat gemaakte Magento 2 projecten, welke vaak een hoge kostprijs en doorlooptijd kennen. Bespaar op kosten, niet op code quality.

 • Snelle livegang

  Binnen 6 weken staat je nieuwe Magento 2 webshop live.

 • Voor de ambitieuze groeier

  Je krijgt een bewezen set aan verbeteringen in één pakket. Waar het nodig is kunnen we Elements aanpassen voor een unieke beleving.

 • Stabiel en krachtig

  Gebouwd volgens strenge standaarden leiden tot stabiele performance.

 • Lage onderhoudskosten

  Doordat we Elements grotendeels centraal onderhouden bespaar je onderhoudskosten.

Wat je krijgt:

Een moderne, aantrekkelijk vormgegeven webshop.

Het Elements frontend is modern vormgegeven en bovendien erg snel. Goede looks, slimme features en snelle weergave zorgen voor een goede indruk bij jouw klanten.

Ook is het afrekenproces sterk verbeterd, o.a. door het toevoegen van een postcode.nl integratie. Hiermee worden adresgegevens automatisch aangevuld na het invoeren van de postcode en het huisnummer. Dit bespaart de bezoeker tijd en jou als webshopbeheerder fouten in de invoer van de bestelling.

Bekijk meer

Slimme zoekfunctie en navigatie.

Elements is standaard uitgerust met Elastic voor de zoekfunctie en filtering van de catalogus. Elastic zorgt ervoor dat alle producten - hoe groot het assortiment ook - goed gevonden kan worden door jouw klanten.

Bekijk meer

AVG proof.

Standaard voldoet Magento 2 niet aan de Europese AVG wetgeving. Met Elements lossen we dat op door de juiste procedures en implementaties toe te passen. Je bent hiermee startklaar om in Europa te verkopen.

Elements is snel.

Elements bevat onze best practice Magento 2 snelheidsoptimalisaties.

Bekijk meer

En meer

AVG Proof
Standaard voldoet Magento 2 niet aan de Europese AVG wetgeving. Met Elements lossen we dat op door de juiste procedures en implementaties toe te passen. Je bent hiermee startklaar om in Europa te verkopen.

Lees meer

Levertijd voorspeller
Op basis van voorraad, dag van de week en tijd van de dag wordt automatisch berekend en weergegeven wanneer jouw klant zijn producten kan verwachten.

Lees meer

SEO geoptimaliseerd
De standaard Magento 2 SEO functies zijn in Elements uitgebreid met automatische Meta Tags Titles / Descriptions generatie en Microdata & Rich Snippets.

Lees meer

Uitgebreid bannerbeheer
De banners op de homepage zijn makkelijk beheerbaar gemaakt zodat content snel en makkelijk gewijzigd kan worden.

Lees meer

Notificatiebalk
Wil je een belangrijke actie of mededeling sitewide kenbaar maken? Met behulp van de Elements notificatiebalk voeg je gemakkelijk een melding toe boven de header.

Lees meer

Maatwerk
Heb je iets unieks aan jouw verkoop of afhandelingsproces wat maatwerk vereist? Geen probleem, Elements is goed aan te passen / uit te breiden met deze wensen. Dat geldt ook voor de look & feel. Wil je volledig maatwerk? Kijk dan eens bij Magento 2 maatwerk ontwikkeling.

Het concept achter Elements.

 • Optimalisatie.

  Met Elements verlies je geen flexibiliteit. We kunnen jouw webshop in overleg door blijven ontwikkelen, om Elements verder te integreren in jouw bedrijf en resultaten te blijven maximaliseren.

 • Maatwerk.

  Wanneer er maatwerk nodig is om Elements beter aan te laten sluiten jouw specifieke wensen is dat geen probleem. We behouden de sterke punten die voldoen en breiden Elements uit waar het toegevoegde waarde voor jou biedt.

 • Elements.

  Onze beste modules & features geïntegreerd bovenop Magento 2.
  Het doel? Het completer en goedkoper maken van Magento 2 terwijl we de time to market ook versnellen.

 • Magento 2.

  Dit is onze grondstof. Bewezen en krachtig. En bovendien Open Source.

Klaar voor de toekomst.

 • Veilig.
  Magento brengt meerdere keren per jaar een update aan de core uit. Wij zorgen ervoor dat Elements compleet up to date blijft met deze updates.
 • Maatwerk op verzoek.
  Wil je een maatwerk webshop? Ook dan gebruiken wij Elements vaak als basis. Ondanks dat je wellicht niet alle Elements functies gaat gebruiken drukt Elements vaak de ontwikkelingskosten. Elements is het beste startpunt, ook voor een volledig maatwerk Magento 2 webshop.
 • Doorontwikkeling.
  We blijven Elements elk kwartaal updaten. Deze worden automatisch doorgevoerd aan je shop en van die updates profiteer je direct.
 • Nog vragen?
  Stuur een mail

Veel gestelde vragen

Waarom is Elements goedkoper dan andere Magento 2 oplossingen?

Omdat wij de realisatie en onderhoudskosten van Elements op ons nemen. We ontwikkelen de modules inhouse i.p.v. deze in te kopen bij derde partijen. Hierdoor hebben we veel meer invloed op het resultaat en de inhoud. Dat zie je terug in de prijs.

Waar kan ik Elements hosten?

Elements is op dit moment exclusief te hosten bij onze partner Magehost.pro, naar onze mening simpelweg de beste Magento 2 hoster van Nederland. Hosting afname kan via Vendic of direct bij Magehost.pro.

Hoe wordt Elements onderhouden?

Vendic Elements wordt centraal onderhouden. Je profiteert dus van bugfixes en toevoegingen die wij centraal invoeren. Je ontvangt deze updates op zijn minst elk kwartaal.

Hoe presteert Elements t.o.v. op maat gemaakte projecten?

Op maat gemaakte projecten hebben zo hun voordelen. Elements is echter out of the box geoptimaliseerd met onze best practices. In de praktijk zien we dat bestaande Magento 2 webshops die overstappen erg goede resultaten boeken.

Ik wil Elements op sommige plekken of pagina's aanpassen. Kan dat?

Jazeker, dit soort werkzaamheden voeren we vaak uit. Je profiteert op deze manier wel van een heel groot gedeelte van wat Elements te bieden heeft, maar past het aan waar je dat graag aangepast ziet. Dit kan direct bij de realisatie, maar ook op een later moment.

Behoud ik de originele mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden van Magento 2?

Ja, die blijven behouden. Elements functioneert als laag bovenop Magento 2. Die basislaag blijft 100% intact.

Wat kan ik zelf aanpassen?

In onze gebruikers documentatie vind je uitleg over de Elements beheersmogelijkheden. Aanvullend heb je ook nog gebruikers handleiding van Magento (Engelstalig).

Kan Elements worden geïnstalleerd op mijn mijn bestaande Magento 2 webshop?

Ja, dat kan. Soms is het nodig om installaties die wij overnemen eerst op te schonen, maar het is absoluut een goede optie.

Kan ik migreren vanaf een ander webshopsysteem / CMS?

Ja, dat kan. Afhankelijk van jouw huidige systeem en wensen maken we een plan om eventuele data te migreren naar de Elements webshop.

Is Elements te koppelen met market places zoals Bol.com en Amazon?

Ja, dat kan met behulp van Channable.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in zes weken live voor € 10.000.