Elements

Een startklare, volle Magento 2 webshop voor € 10.000

Vendic Elements is een verzameling van onze best practices bovenop Magento 2. Je bent direct startklaar terwijl je flexibiliteit voor uitbreidingen behoudt.

Ben je op zoek naar een maatwerk Magento 2 webshop? Kijk dan eens bij onze maatwerk projecten.

We zullen je niet spammen. We gebruiken jouw e-mailadres om een demo account aan te maken. Je ontvangt de inloggegevens per email en je kunt direct zonder onze tussenkomst de demo zelfstandig bekijken.
Elements

In het kort.

Vendic Elements vult het gat op tussen goedkope Magento 2 implementaties - en daarmee vaak kwalitatief slechte webshops en volledig op maat gemaakte Magento 2 projecten, welke vaak een hoge kostprijs en doorlooptijd kennen. Bespaar op kosten, niet op code quality.

 • Snelle livegang

  Binnen 6 weken staat je nieuwe Magento 2 webshop live.

 • Startklaar voor € 10.000

  Elements is verrassend compleet voor de investering.

 • Stabiel en krachtig

  Gebouwd volgens strenge standaarden leiden tot stabiele performance.

 • Lage onderhoudskosten

  Doordat we Elements grotendeels centraal onderhouden bespaar je onderhoudskosten.

Een sterk frontend.

Template gericht op conversie.

De Elements front-end is ontworpen om zoveel mogelijk rendement uit de standaard aanwezige Magento functionaliteit te halen. Op enkele cruciale punten hebben we belangrijke functionaliteiten toegevoegd, die de gebruikerservaring sterk upgraden.

Slimme zoekfunctie en navigatie.

Elements is standaard uitgerust met Elastic voor de zoekfunctie en filtering van de catalogus. Elastic zorgt ervoor dat alle producten - hoe groot het assortiment ook - goed gevonden kan worden door jouw klanten.

AVG proof.

Standaard voldoet Magento 2 niet aan de Europese AVG wetgeving. Met Elements lossen we dat op door de juiste procedures en implementaties toe te passen. Je bent hiermee startklaar om in Europa te verkopen.

Build for speed.

Elements bevat onze best practice Magento 2 snelheidsoptimalisaties. Jarenlange ervaring in performance optimalisaties zijn samengekomen als één krachtige bundel in Elements.

Het concept achter Elements.

 • Optimalisatie.

  Met Elements verlies je geen flexibiliteit. We kunnen jouw webshop in overleg door blijven ontwikkelen, om Elements verder te integreren in jouw bedrijf en resultaten te blijven maximaliseren.

 • Maatwerk.

  Wanneer er maatwerk nodig is om Elements beter aan te laten sluiten jouw specifieke wensen is dat geen probleem. We behouden de sterke punten die voldoen en breiden Elements uit waar het toegevoegde waarde voor jou biedt.

 • Elements.

  Onze beste modules & features geïntegreerd bovenop Magento 2.
  Het doel? Het completer en goedkoper maken van Magento 2 terwijl we de time to market ook versnellen.

 • Magento 2.

  Dit is onze grondstof. Bewezen en krachtig. En bovendien Open Source.

Voordelen van Elements.

Value for money.
Een Magento 2 webshop vereist vaak een aanzienlijke investering wanneer alles op maat gemaakt moet worden. Dat terwijl best practices vaak gedeeld worden tussen webshops. Door die best practices te bundelen bespaar je kosten en kan je sneller live. En dat zonder eventuele maatwerkverzoeken in de weg te zitten.
Lagere onderhoudskosten.
Doordat we Elements grotendeels centraal onderhouden bespaar je onderhoudskosten. Elke maand weer en dat scheelt over de hele lifetime van de webshop een hoop kosten.
Binnen 6 weken live.
De Elements architectuur versnelt ook de Magento 2 time to market. Je hebt binnen zes weken profijt van de investering.
Betaalmethoden.
Elements is standaard gekoppeld met betaalproviders Pay.nl of Mollie. Implementatie van overige betaalproviders is geen probleem.
Vervoerders.
Standaard kan Elements gekoppeld worden met Sendcloud. Zo koppel je de populaire vervoersmethoden makkelijk aan jouw webshop en wordt de afhandeling daarvan sterk versneld.
Maatwerk.
Heb je iets unieks aan jouw verkoop of afhandelingsproces wat maatwerk vereist? Geen probleem, Elements is goed aan te passen / uit te breiden met deze wensen. Dat geldt ook voor de look & feel. Wil je volledig maatwerk? Kijk dan eens bij Magento 2 maatwerk ontwikkeling.
Elements

Klaar voor de toekomst.

 • Veilig.
  Magento brengt meerdere keren per jaar een update aan de core uit. Wij zorgen ervoor dat Elements compleet up to date blijft met deze updates.
 • Maatwerk op verzoek.
  Wil je een maatwerk webshop? Ook dan gebruiken wij Elements als basis. Ondanks dat je wellicht niet alle Elements functies gaat gebruiken drukt Elements altijd de ontwikkelingskosten. Elements is het beste startpunt, ook voor een volledig maatwerk Magento 2 webshop.
 • Doorontwikkeling.
  We blijven Elements elk kwartaal updaten met nieuwe features. Deze worden automatisch doorgevoerd aan je shop en van die updates profiteer je direct.
 • Nog vragen?
  Stuur een mail

Veel gestelde vragen

Waarom is Elements goedkoper dan andere Magento 2 oplossingen?

Omdat wij de realisatie en onderhoudskosten van Elements op ons nemen. We ontwikkelen de modules inhouse i.p.v. deze in te kopen bij derde partijen. Hierdoor hebben we veel meer invloed op het resultaat en de inhoud. Dat zie je terug in de prijs.

Waar kan ik Elements hosten?

Elements is op dit moment exclusief te hosten bij onze partner Magehost.pro, naar onze mening simpelweg de beste Magento 2 hoster van Nederland. Hosting afname kan via Vendic of direct bij Magehost.pro.

Hoe wordt Elements onderhouden?

Vendic Elements wordt centraal onderhouden. Je profiteert dus van bugfixes en toevoegingen die wij centraal invoeren. Je ontvangt deze updates op zijn minst elk kwartaal.

Hoe presteert Elements t.o.v. op maat gemaakte projecten?

Op maat gemaakte projecten hebben zo hun voordelen. Elements is echter out of the box geoptimaliseerd met onze best practices. In de praktijk zien we dat bestaande Magento 2 webshops die overstappen erg goede resultaten boeken.

Ik wil Elements op sommige plekken of pagina's aanpassen. Kan dat?

Jazeker, dit soort werkzaamheden voeren we vaak uit. Je profiteert op deze manier wel van een heel groot gedeelte van wat Elements te bieden heeft, maar past het aan waar je dat graag aangepast ziet. Dit kan direct bij de realisatie, maar ook op een later moment.

Behoud ik de originele mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden van Magento 2?

Ja, die blijven behouden. Elements functioneert als laag bovenop Magento 2. Die basislaag blijft 100% intact.

Wat kan ik zelf aanpassen?

In onze gebruikers documentatie vind je uitleg over de Elements beheersmogelijkheden. Aanvullend heb je ook nog gebruikers handleiding van Magento (Engelstalig).

Kan Elements worden geïnstalleerd op mijn mijn bestaande Magento 2 webshop?

Ja, dat kan. Soms is het nodig om installaties die wij overnemen eerst op te schonen, maar het is absoluut een goede optie.

Kan ik migreren vanaf een ander webshopsysteem / CMS?

Ja, dat kan. Afhankelijk van jouw huidige systeem en wensen maken we een plan om eventuele data te migreren naar de Elements webshop.

Is Elements te koppelen met market places zoals Bol.com en Amazon?

Ja, dat kan met behulp van Channable.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in zes weken live vanaf € 10.000.