Een high-end Magento 2 webshop.
Voor €10.000,- en startklaar binnen zes weken.

Magento 2 staat bekend om zijn kracht en schaalbaarheid. Wil je serieus groeien, dan overweeg je om jouw webshop in Magento 2 te laten bouwen. Een webshop in Magento 2 realiseren wordt over het algemeen als erg mooi, maar ook als kostbaar beschouwd.

Vendic Elements lost dit op. We bieden een high-end Magento 2 webshop aan voor MKB vriendelijke investeringen. Je krijgt een powerhouse van enorme waarde, voor een haalbare investering.

We zullen je niet spammen. We gebruiken jouw e-mailadres om een demo account aan te maken. Je ontvangt de inloggegevens per email.
Elements

Wat je krijgt:

Een moderne, snelle Magento 2 webshop

Het Elements frontend is van homepage tot bedankpagina modern vormgegeven en bovendien erg snel. Goede looks, slimme features en een snelle weergave zorgen voor een goede indruk bij jouw klanten.

Ook is het afrekenproces sterk verbeterd, o.a. door het toevoegen van een postcode.nl integratie. Hiermee worden adresgegevens automatisch aangevuld na het invoeren van de postcode en het huisnummer. Dit bespaart de bezoeker tijd en jou als webshopbeheerder fouten in de invoer van de bestelling.

Kwalitatief uitgewerkt

Geen code/modules van twijfelachtige derde partijen. Geen bij elkaar geraapte functionaliteiten. Vendic Elements draait op Vendic modules, gebouwd volgens de Magento coding standards. Onze ontwikkel filosofie waarbogt dit.

Vrijheid in maatwerk

Wij leveren een sterke basis met Elements. Heb je maatwerk nodig voor jouw webshop? Wij bouwen dit bovenop Elements voor je. Met Elements verlies je geen van de mogelijkheden zoals een maatwerk Magento 2 webshop die zou bieden, maar je profiteert wel van een zeer sterke fundering. Elements is gebouwd op gestandaardiseerde performance om de investering laag te houden, maar is nog steeds flexibel voor maatwerk. Het beste van beide werelden.

Heel veel best practices en modules

Elements zit bomvol met onze best practices. Slimme toevoegingen die jouw bezoekers blij maken en Magento 2 uitbreiden op cruciale plekken. Zonder consessies aan kwaliteit en performance.

De belangrijkste toevoegingen

AVG Proof
Standaard voldoet Magento 2 niet aan de Europese AVG wetgeving. Met Elements lossen we dat op door de juiste procedures en implementaties toe te passen. Je bent hiermee startklaar om in Europa te verkopen.

Lees meer

Levertijd voorspeller
Een accurate levertijdindicatie is onmisbaar. Op basis van voorraad, dag van de week en tijd van de dag wordt automatisch berekend en weergegeven wanneer jouw klant zijn producten kan verwachten.

Lees meer

SEO geoptimaliseerd
De standaard Magento 2 SEO functies zijn in Elements uitgebreid met automatische Meta Tags Titles / Descriptions generatie en Microdata & Rich Snippets.

Lees meer

Bundelkortingen en aanbiedingen
Met behulp van onze bundelaanbiedingen module bied je eenvoudig accessoires aan bij je producten met een actieprijs.
Notificatiebalk
Wil je een belangrijke actie of mededeling sitewide kenbaar maken? Met behulp van de Elements notificatiebalk voeg je gemakkelijk een melding toe boven de header.

Lees meer

Google Address Autocomplete
Deze slimme feature vult ultrasnel de adresgegevens van jouw klanten in de checkout aan. Als alternatief kun je ook kiezen voor een klassieke aanvulling met behulp van postcode en huisnummer validatie.
Shop FAQ
Met behulp van de Shop FAQ module kun je eenvoudig je klanten informeren met algemene informatie over bestellen, betalen en meer.
Google Pagespeed geoptimaliseerd
Elements bevat onze best practises op het gebied van Google Pagespeed optimalisatie.
Merk overzichtspagina
Elements genereert automatisch een overzichtelijke merkenpagina voor jouw bezoekers.
Een sterk verbeterde checkout
De Elements checkout is een stuk sneller in te vullen en bovendien aantrekkelijker vormgegeven dan de originele Magento 2 checkout.
Een snappy mobile menu
Een goede navigatie is het halve werk. De Elements mobiele navigatie is overzichtelijk, snel en fijn in gebruik.

Het Elements concept.

 • Optimalisatie.

  Met Elements verlies je geen flexibiliteit. We kunnen jouw webshop in overleg door blijven ontwikkelen, om Elements verder te integreren in jouw bedrijf en resultaten te blijven maximaliseren.

 • Maatwerk.

  Wanneer er maatwerk nodig is om Elements beter aan te laten sluiten jouw specifieke wensen is dat geen probleem. We behouden de sterke punten die voldoen en breiden Elements uit waar het toegevoegde waarde voor jou biedt.

 • Elements.

  Onze beste modules & features geïntegreerd bovenop Magento 2.
  Het doel? Het completer en goedkoper maken van Magento 2 terwijl we de time to market ook versnellen.

 • Magento 2.

  Dit is onze grondstof. Bewezen en krachtig. En bovendien Open Source.

Klaar voor de toekomst.

 • Veilig.
  Magento brengt meerdere keren per jaar een update aan de core uit. Wij zorgen ervoor dat Elements compleet up to date blijft met deze updates.
 • Maatwerk op verzoek.
  Wil je een maatwerk webshop? Ook dan gebruiken wij Elements vaak als basis. Ondanks dat je wellicht niet alle Elements functies gaat gebruiken drukt Elements vaak de ontwikkelingskosten. Elements is het beste startpunt, ook voor een volledig maatwerk Magento 2 webshop.
 • Doorontwikkeling.
  We blijven Elements elk kwartaal updaten. Deze worden automatisch doorgevoerd aan je shop en van die updates profiteer je direct.
 • Heb je vragen?
  Neem contact op

Veel gestelde vragen

Waarom is Elements goedkoper dan andere Magento 2 oplossingen?

Omdat wij de realisatie en onderhoudskosten van Elements op ons nemen. We ontwikkelen de modules inhouse i.p.v. deze in te kopen bij derde partijen. Hierdoor hebben we veel meer invloed op het resultaat en de inhoud. Dat zie je terug in de prijs.

Waar kan ik Elements hosten?

Elements is op dit moment exclusief te hosten bij onze partner Magehost.pro, naar onze mening simpelweg de beste Magento 2 hoster van Nederland. Hosting afname kan via Vendic of direct bij Magehost.pro.

Hoe wordt Elements onderhouden?

Vendic Elements wordt centraal onderhouden. Je profiteert dus van bugfixes en toevoegingen die wij centraal invoeren. Je ontvangt deze updates op zijn minst elk kwartaal.

Hoe presteert Elements t.o.v. op maat gemaakte projecten?

Op maat gemaakte projecten hebben zo hun voordelen. Elements is echter out of the box geoptimaliseerd met onze best practices. In de praktijk zien we dat bestaande Magento 2 webshops die overstappen erg goede resultaten boeken.

Ik wil Elements op sommige plekken of pagina's aanpassen. Kan dat?

Jazeker, dit soort werkzaamheden voeren we vaak uit. Je profiteert op deze manier wel van een heel groot gedeelte van wat Elements te bieden heeft, maar past het aan waar je dat graag aangepast ziet. Dit kan direct bij de realisatie, maar ook op een later moment.

Behoud ik de originele mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden van Magento 2?

Ja, die blijven behouden. Elements functioneert als laag bovenop Magento 2. Die basislaag blijft 100% intact.

Wat kan ik zelf aanpassen?

In onze gebruikers documentatie vind je uitleg over de Elements beheersmogelijkheden. Aanvullend heb je ook nog gebruikers handleiding van Magento (Engelstalig).

Kan Elements worden geïnstalleerd op mijn bestaande Magento 2 webshop?

Ja, dat kan. Soms is het nodig om installaties die wij overnemen eerst op te schonen, maar het is absoluut een goede optie.

Kan ik migreren vanaf een ander webshopsysteem / CMS?

Ja, dat kan. Afhankelijk van jouw huidige systeem en wensen maken we een plan om eventuele data te migreren naar de Elements webshop.

Is Elements te koppelen met marketplaces zoals Bol.com en Amazon?

Ja, dat kan met behulp van Channable.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in zes weken live voor € 10.000.