Elements

Snelheid

We zien te veel langzame webshops in de markt. Er wordt veel over snelheid gesproken, maar weinig Magento 2 webshops worden er naar ingericht. Zonde, want het is een gouden investering.

Elements wordt daarom standaard opgeleverd met onze best speed practices.

We zullen je niet spammen. We gebruiken jouw e-mailadres om een demo account aan te maken. Je ontvangt de inloggegevens per email en je kunt direct zonder onze tussenkomst de demo zelfstandig bekijken.

Hoe we Elements zo snel krijgen.

Hoge kwaliteit code
Hoe meer code je inlaadt, des te langzamer een webshop over het algemeen wordt. Helemaal niks inladen is ook geen optie, je zou geen functionaliteiten overhouden.

Alle componenten die we inladen in Elements worden daarom strak gescreend op performance. Daarnaast integreren we zaken die snelheid wél bevorderen, zoals Critical CSS.
Een ontwikkelpijplijn die snelheid monitort
Van elke wijziging die we aan Elements maken wordt automatisch gemonitord welke impact het heeft op de snelheid. Door dit te automatiseren kunnen we Elements blijven doorontwikkelen, terwijl we goed op de hoogte blijven van de performance van die onderdelen.
Servers via Magehost.pro
We kunnen de webshop nog zo efficiënt inrichten, maar als deze draait op slechte hardware dan schiet het nog niet op. We maken daarom gebruik van de servers van Magehost.pro, welke uitblinken in performance.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in zes weken live voor € 10.000.