Elements

De zoekfunctie en filtering

Goede navigatie is het halve werk. Elements is uitgerust met een powerhouse van een zoekfunctie en filtering. Doordat deze snel en nauwkeurig werkt vinden jouw klanten sneller de producten die ze zoeken.

We zullen je niet spammen. We gebruiken jouw e-mailadres om een demo account aan te maken. Je ontvangt de inloggegevens per email en je kunt direct zonder onze tussenkomst de demo zelfstandig bekijken.

In het kort.

Uitgebreide filtermogelijkheden
Elements blinkt uit in filtering doordat je instelmogelijkheden erg uitgebreid zijn. Productspecificaties worden makkelijk gebruikt voor filters en je kunt door middel van een uitgebreid regelsysteem aangeven wat je wel en niet belangrijk vind in het tonen van de resultaten.
Snelle zoekfunctie
Zelfs catalogussen met tienduizenden producten worden snel vindbaar gemaakt met behulp van Elastic. De standaard Magento 2 zoekfunctie maakt al gebruik van Elastic, maar de geïntegreerde Elastic Suite voegt veel functionaliteiten toe voor een verbeterde gebruikerservaring.
Uitgebreid regelsysteem
Power to the user. Je kunt zelf instellen hoe de zoekresultaten of filters beïnvloed worden. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaald(e) product(groep) een prominentere positie geven in de zoekresultaten. Of je geeft producten met een hogere marge voorrang. Als de data beschikbaar is in de catalogus, dan kun je er vanuit gaan dat het instelbaar is.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in zes weken live voor € 10.000.