Vue Storefront Hackathon

Vue Storefront Hackathon & Workshop

Samen met Vue Storefront en Yireo organiseren wij een workathon, een hackathon en workshop in één. Naast het hacken geeft Co-founder Filip Rakowski samen met core team member Patryk Tomczyk een 'How to setup Vue Storefront' workshop. De ideale manier om kennis te maken met Vue Storefront. Maar er is meer... Sander Mangel en Jisse Reitsma zullen beide aan het woord komen over hun ervaring met PWA en Magento. Dit wil je niet missen!

Heb je als developer of agency al meerdere keer een vraag gekregen over PWA en de mogelijkheden? Maar weet je nog niet welk platform het meest geschikt is? Maak dan kennis met Vue Storefront tijdens ons event op 6 juni. Tijdens het event is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te dicussieren over PWA, Vue, React en Vue Storefront. Lees er meer over in Yireo zijn blog.

Event Schema

vsschedule

Vue Storefront is een van de beschikbare oplossingen om een PWA voor Magento te bouwen, gebaseerd op de JavaScript library Vue. Maar VS is meer: het is ook een platform met een eigen Node middleware laag, plus microservices voor MySQL, Redis, Elasticsearch en nog veel meer. Al met al een heel gave oplossing, die gratis beschikbaar is voor Magento front-end developers. Dit event besteedt aandacht aan het opzetten van VS en het uitbreiden van de code: De core developers van VS zullen zelf aanwezig zijn, dus dit is een perfecte gelegenheid om aan de slag te gaan met Vue Storefront.

Waarom Vue Storefront?

Als Core Partner van Vue Storefront hebben we al aardig wat ervaring opgedaan met het platform. Zo zijn we gestart met een demo store en hebben we daarna Nederlands 1e PWA webshop op basis van Vue Storefront en Magento 2 gelanceerd. Voorafgaand aan deze prestatie is er eerst uitvoerig research gedaan naar de diverse PWA mogelijkheden in combinatie met Magento 2.

Wanneer je kiest voor het ontwikkelen van een PWA shop, maak je een keuze voor het frontend en backend. Voor het frontend is er keuze uit diverse frameworks, zoals React.JS, Vue.JS of Angular. Daarnaast kun je het frontend koppelen aan ieder gewenst backend op basis van de API. Wij kiezen uiteraard voor Magento 2 als backend. Maar waarom hebben we dan gekozen voor Vue Storefront? Je leest het hier.

Waar kan ik mij aanmelden?

giphy

Dat wij gek zijn van PWA is geen geheim! En dat 'Let's save e-commerce with PWA' onze missie is, waarschijnlijk ook niet. Mocht je nog niet weten waarom wij gek zijn van PWA, lees dan ons blog over PWA en de mogelijkheden .

Tijdens dit gratis event krijg je een overload aan informatie, leer je hoe je Vue Storefront lokaal kunt laten draaien incl. dev training en kun je de moeilijkste vragen stellen aan de beste mensen uit het vak. Heb je al ervaring opgedaan met PWA? Leuk, want we horen graag wat de ervaring is en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Last but not least, wordt je goed verzorgd met voldoende eten, drinken en swag. Dit wil je toch niet missen?

Hier aanmelden

Ben je lid van MUG Nederland? Meld je aan via de Meetup page van MUG Overijssel. Klik hier om aan te melden.

Geen Lid? Geen probleem! Bestel je tickets net zo snel via Eventbrite. Klik hier voor een Eventbrite ticket.

Nog meer PWA met MageTitants

En voor wie dan nog geen genoeg heeft van PWA, kan vanuit Deventer doorrijden naar Groningen en op 7 juni nog meer leren over PWA en Magento bij MageTitans Nederland! MageTitans Groningen is een developers congres in het noorden, voor zowel backend als frontend developers.