PWA webshop Meubelplaats

Eerste PWA webshop in Nederland!

Meubelplaats is dé trendy woonwinkel op het gebied van industrieel wonen. Naast de webshop kunnen bezoekers terecht in de fysieke showroom in Deventer. Om een optimale gebruikerservaring te bieden in de webshop, die aansluit bij het stijlvolle en eigentijdse karakter van de winkel, stapte Meubelplaats in samenwerking met Vendic over naar een Vue Storefront PWA Magento 2 webshop. Hiermee behoort Meubelplaats tot de eerste Nederlandse Magento 2 webshop die een Vue Storefront Progressive Web App liet ontwikkelen. Met een PWA is Meubelplaats in staat om de klantervaring van haar webshop radicaal te verbeteren, door alle functionaliteiten te bieden die je normaal gesproken gewend bent in een native-app.

Toekomstbestendig


Meubelplaats biedt een uitgebreid assortiment van duizenden producten. Een van de belangrijkste voordelen van de nieuwe PWA is de buitengewoon snelle laadtijd van de webshop. Daarbij is het mogelijk om de webshop met een tragere 2G of 3G netwerk en zelfs offline goed te gebruiken. Tevens kan Meubelplaats haar klanten informeren en up-to-date houden via notificaties en pushberichten. Bijvoorbeeld communicatie op het gebied van verzending, retournering of nieuwe producten.

Door in te zetten op een toekomstbestendige Magento 2 PWA webshop onderscheid Meubelplaats zich in de markt door haar gebruikers een optimale gebruikerservaring te bieden.

Voordelen van een Magento 2 PWA webshop op een rij:


  1. 1Heel erg snel!


  1. 2Offline en bij trage 2G en 3G bruikbaar


  1. 3Notificaties en pushberichten versturen


  1. 4SEO-proof webshop door snelheid en optimale gebruikerservaring


  1. 5Simpele Magento 2 checkout proces, met opties als verschillende betaalmethoden en btw-instellingen