Elements Magento 2

Het begint allemaal met de juiste Elements

Vendic Elements is de best-practice full-responsive B2B of B2C webshop waar veel van onze klanten mee starten. Een nieuw ecommerce omgeving ontwikkelen en klantspecifiek optimaliseren, heeft vaak een lange doorlooptijd. Wil jij de kracht ven Elements ervaren? Plan een demo gesprek in via onderstaande knop.

Plan een demo gesprek

Binnen 6 weken live vanaf 10.000 euro met Elements

Elements is een Magento 2 webshop ontwikkeld door Vendic. Elements is gebaseerd op Magento Blank theme, het standaard thema van Magento 2, met toevoegingen en aanpassingen die wij en onze klanten graag in een webshop terug zien. Alle ontwikkelde modules en features zijn door Vendic zelf ontwikkeld. Elements is een geweldige basis met veel extra’s en toch flexibel, het kan gemakkelijk uitgebreid worden naar jouw wensen.

Bouw met de toekomst in het vizier

Magento is hét ecommerce platform van Nederland. Met de uitzonderlijke schaalbaarheid van Magento in combinatie met Elements, die zich continu verbetert en uitbreidt, kun je je bedrijfsprocessen supersnel automatiseren en eenvoudig aanpassen aan de marktvraag. Je vermijdt langdurige ontwikkelings- en implementatietijd en geniet van grote flexibiliteit en een geoptimaliseerde webshop. Elements is een betaalbare oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een instapklare webshop.

Enterprise oplossing

Elements is een enterprise oplossing voor een betaalbare prijs, voor elk ecommerce bedrijf ongeacht omvang. We hebben onze expertise en best practices in de ontwikkeling van Elements gestort, en is ontworpen om alle cruciale commerciële functies te omvatten en naadloos samen te laten werken om elke stap van het proces van winkel tot deur te orkestreren. Vendic Elements is gebaseerd op de Magento-infrastructuur om hoge prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid te garanderen.

Read more

Ervaringen die verkopen

Geweldige ecommerce ervaringen verhogen de conversie en zorgen voor terugkerende klanten. Met Elements verander je jouw bezoekers in klanten en jouw klanten in merk evangelisten.

Start bij de basis, start met Elements

Niets is zo belangrijk als het fundament, de juiste elementen op de juiste plek. De Vendic modules en de mogelijkheid om meerdere talen en shops vanuit één Magento backend te beheren maakt Elements zeer krachtig. De webshop is uiteraard voorzien van de laatste technologieën. Het volledig responsief ontwerp zorgt voor een ideale weergave op elk apparaat, van mobiel tot desktop. Verder behoort een naadloze integratie met backoffice applicaties, zoals een ERP, CRM en PIM ook tot de mogelijkheden.

More benefits from Elements:
  • enterprise package, for a community price
  • customizable with modules and custom requests
  • fully customizable by customer, further development takes place based on customer requirements

Jouw webshop, jouw Elements

Genereer meer verkeer naar jouw webwinkel, converteer bezoekers naar klanten en verhoog online inkomsten met een flexibele, veelzijdige webshop die met jou meegroeit. Elements kan worden uitgebreid met maatwerk en extra modules, waar nodig. Mede hierdoor is een snelle time-to-market mogelijk. Ga live met zes weken, neem Elements als uitgangspositie voor de doorontwikkeling en werk toe naar een maximalisatie van shopping experiences, orderwaarde en conversie. Met een enterprise kwaliteit en lage risico's door bewezen en geteste technieken.

Vendic Open Source

Door onze kennis en modules beschikbaar te stellen kunnen ondernemers mee spelen op een sterk competitief speelveld. Wij kunnen ons zo weer richten op punten waar wij in excelleren. Namelijk oplossingen ontwikkelen, webshops optimaliseren, processen automatiseren en onze klanten tevreden te stellen met nieuwe features die hen zowel online als offline vooruit helpt.

Demo

Kiezen voor een nieuwe webshop doe je niet zomaar. Dat snappen wij. Vraag daarom hieronder gratis een persoonlijke demo aan en laat Elements jou overtuigen.

Plan een demo gesprek