Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat de kosten zijn voor een (nieuwe) Magento webshop? Vendic presenteert Elements. Een instapklare en schaalbare Magento 2 webshop, live in zes weken, vanaf 10.000 euro. Elements is een geweldige basis met veel extra’s en toch flexibel, het kan gemakkelijk uitgebreid worden naar jouw wensen. Neem contact met ons op voor een inschatting voor jouw online project. Krijg toegang tot onze demo omgeving en ervaar zelf de kracht van Vendic Elements.

Wat wordt jouw volgende stap?
Wat is de maandelijkse omzet van jouw webshop? Heb jij nog geen webshop, vul dan hier 0 in.
Meer dan 2 miljoen omzet per maand? Maak dan een gratis belafspraak
Hoeveel producten bevat jouw webshop? Heb jij nog geen webshop, vul dan hier 0 in.
Meer dan 30.000 producten? Maak dan een gratis belafspraak
In hoeveel talen moet jouw webshop beschikbaar zijn?
Meer dan 10 talen? Maak dan een gratis belafspraak
Wat is het aantal huidige en/of gewenste URL's die je wilt gebruiken?
Meer dan 20 URL's? Maak dan een gratis belafspraak
* De genoemde bedragen zijn indicatief. Bij de inschatting wordt geen rekening gehouden met externe koppelingen en custom features.

Wat kun je verwachten van het gesprek?

Tijdens het telefoongesprek bespreek je met een van onze Magento experts je specifieke behoeften, zodat we een realistisch voorstel op maat kunnen voorbereiden. Ook is er ruimte om tijdens het gesprek al je vragen te stellen. We vertellen je graag over de diverse mogelijkheden binnen Magento en wat Vendic daarin voor jullie kan betekenen.

Scope van het project

We gaan in op de behoeften en wensen voor de (nieuwe) webshop, om een idee te krijgen bij het project.

Platform

We bespreken kort het Magento platform en de mogelijkheden daarvan. Hier focussen we op de features die het meest aansluiten bij jouw behoeften.

Resources

We bespreken wat de benodigde resources zijn om het project tot een succes te maken.

Volgende stap

Als we samen tot de conclusie komen dat Vendic goed bij jullie organisatie past, plannen we een tweede gesprek in. Deze vindt plaats bij ons op kantoor.

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties.

Lees meer
testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze ideeën en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden
testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost

Meer weten? Plan dan een call met een van onze Magento experts