Magento 2 hosting

Snelle hosting

Wij hosten Magento webshops ultra snel! De snelheid van een webshop is essentieel voor het goed converteren van een webshop en is daarmee één van de belangrijkste factoren voor het verkoopsucces.

Niet alleen de gebruikerservaring is van belang voor een hoge positie in de zoekresultaten. Google geeft namelijk ook aan dat snellere sites over het algemeen een hogere ranking krijgen toegekend in de Google zoekresultaten (SEO).Lees meer

Dedicated Servers

Vendic’s ultrasnelle dedicated servers geven je een grote voorsprong op concurrenten. Laadtijden onder de 0.4 seconden zijn bij ons geen uitzondering. Welk pakket voor jou geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van jouw webshop en het aantal bezoekers. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare pakketten. Heb je vragen over een van de pakketten? Neem dan gerust een keer contact op, wij adviseren je graag vrijblijvend.

Hosting

Hosting pakket

Wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Neem dan contact met ons op. We bekijken graag welk pakket het beste bij jouw webshop past.

Nieuwsbrief

Wil jij nieuws over Google, Magento, E-commerce en nog veel meer relevante onderwerpen ontvangen? Schrijf je dan in. Onze experts verzorgen de nieuwsbrief zodat je niets mist.

Blog

In ons blog lees je het meest interessante nieuws over Magento, Marketing, E-commerce etc. Onze specialisten delen hun ervaringen, tips & tricks en gaan in op veranderingen in de branche. Ook geven we je een kijkje achter de schermen. Zo kom je steeds meer te weten over ons team.
Blogs