Maatwerk

Een Hyvä Magento 2 webshop

Supersnelle Magento 2 frontend performance.

Hyvä is een Magento 2 thema die vanaf de grond op opnieuw is opgebouwd om het Magento 2 frontend enorm te verbeteren. Het thema biedt een basis om vanaf daar een op maat gemaakt frontend te realiseren.

Hyvä begint met een schone lei. CSS en Javascript frameworks waarop het standaard Magento 2 frontend draait zijn niet verwerkt in het thema. In plaats daarvan is er gekozen om te werken met TailwindCSS en AlpineJS. Deze frameworks bieden de mogelijkheid een snelle en mooie User Interface te creëren, terwijl de technology stack toch compact blijft.

 • Verbeterde performance

  Het Magento 2 frontend is met Hyvä op flink op dieet gegaan en de nieuwe onderdelen zijn geïntroduceerd omdat ze schaalbaar en snel zijn.

 • Verlaagde complexiteit

  Hyvä's doel is om de afhankelijkheid van third party libraries sterk te verminderen. Hierdoor wordt de complexiteit van het frontend enorm verminderd.

 • Community driven

  De Magento Community maakt actieve bijdrages aan module compatibiliteit. Door werk onderling te delen wordt het steeds makkelijker en aantrekkelijker om een Hyvä Magento 2 webshop neer te zetten.

 • Sneller ontwikkelen

  Door de verlaagde complexiteit kan er sneller maatwerk worden ontwikkeld. Dit verkort de benodigde tijd voor het project en verlaagt de kosten voor jou als opdrachtgever.

Elements

Voor wie is Hyvä geschikt?

Eigenlijk wel voor iedereen die een maatwerk frontend wilt ontwikkelen. De voordelen voor wat betreft de performance en benodigde ontwikkeltijd zijn zeer bruikbaar voor iedereen.

Webshops met veel frontend features van veel verschillende derde partijen zullen wat meer rekening moeten houden met het compatibel maken van de installatie met Hyvä. Een volle installatie met veel modules van derden is hoe dan ook een situatie die we sterk afraden. Als je klant bent bij Vendic zullen we in overleg besluiten hoe we die situatie het beste kunnen verbeteren.

Is Hyvä de toekomst van het Magento 2 frontend?

Dat is altijd lastig te voorspellen. Hyvä maakt momenteel de beloftes waar die veel ontwikkelaars zochten met PWA. Er kan snel ontwikkeld worden met Hyvä en de gemaakte keuzes zorgen voor een enorme verbetering in Performance.

De (terechte) feedback vanuit de community op de keuzes die Magento heeft gemaakt voor Magento 2 zijn grotendeels opgelost met een Hyvä implementatie. Wij zijn in ieder geval enthousiast.

Kostenindicatie

Op maat gemaakte Magento 2 projecten die wij maken variëren vaak tussen de €10.000 en de €100.000 in investeringsbedrag. De prijzen die dicht tegen de €10.000 aanliggen zijn (licht) aangepaste Elements projecten. De prijzen die richting de €100.000 gaan zijn volledig maatwerk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kostenindicatie.

Veel gestelde vragen

In hoeverre verschilt een Hyvä template van Vendic Elements?

Je kunt Vendic Elements meer zien als een kant en klaar eindproduct, terwijl Hyvä meer een frontend platform is om maatwerk op te ontwikkelen.

Zitten er extra kosten verbonden aan Hyvä?

De ontwikkelaars van Hyva vragen eenmalig om een aankoop van een licentie van €1.000,-. Met deze licentie ontvang je ongelimiteerde updates. De licentie is geldig voor één Magento 2 installatie, zonder limieten op het aantal domeinen en storeviews.

Kan Hyvä geinstalleerd worden in een bestaande Magento 2 installatie?

Ja, dat kan. Het frontend zal echter wel (net zoals bij een nieuw project) opnieuw ingericht moeten worden.

Kan ik mijn bestaande Magento 2 webshop om laten zetten naar Hyvä?

Ja, dat kan. Neem gerust contact met ons op voor een inschatting.