Hyvä UI Prototyping project

Maak gebruik van een slimme mix van maatwerk en standaardisatie. Je kunt kiezen uit een set van gestandaardiseerde layout componenten. We adviseren je hierover en we passen jouw unieke merkstijl daarop toe.

Vendic realiseert extreem snelle, betrouwbare Hyvä webshops. We hebben een proven track record in een breed scala aan projecten.

Vendic is Hyvä Platinum Partner. Benieuwd hoe we jouw project verder kunnen helpen?
Hyvä Platinum Parner

Waarom kiezen voor Vendic

Een ideale mix tussen standaardisatie & maatwerk.

Algemene redenen om te kiezen voor een prototyping project:

  1. Je hebt geen volledig uitgewerkt design nodig. Hierdoor wordt er enorm bespaard op designkosten.
  2. Je maakt gebruik van gestandaardiseerde componenten. De gebruikte componenten hoeven daarom niet op maat ontwikkeld te worden, wat tijd scheelt.
  3. Doordat het project in het geheel minder tijd kost kan je sneller live.

Redenen om voor een protoyping project bij Vendic te kiezen:

  1. Het is een relatief nieuw product van Hyvä, maar Vendic heeft al meer dan 5 cases succesvol gerealiseerd.
  2. Je kan gebruik maken van een hoop Vendic modules om beheer te vergemakkelijken, performance te verbeteren en functionaliteiten toe te voegen. En dan zonder licentiekosten.
  3. We hebben een bewezen track record om gestandaardiseerde componenten toch een unieke, consistente merkbeleving te geven.

Ervaring

5

prototyping projecten gerealiseerd

55%

gemiddelde kostenbesparing t.o.v. een maatwerk frontend

Stap 1

Opstellen van een unieke, consistente merkbeleving

We begrijpen het. Je wil graag de voordelen van gestandaardiseerde componenten, maar je maakt je zorgen of je nog wel een unieke look & feel krijgt in jouw frontend. Geen zorgen, door een brandbook op te stellen zorgen we er voor dat we een unieke en consistente look & feel toe kunnen gaan passen op de componenten.

Stap 2

Het inventariseren van de layout

Samen inventariseren we de beschikbare opties en componenten. Er worden keuzes gemaakt welke componenten in welk gedeelte van het frontend komen. Dit is de fase waarin we gezamenlijk de layout van de webshop bepalen. We hebben de keuze uit een grote bibliotheek aan componenten. Ook is het mogelijk om bestaande componenten aan te passen of maatwerk componenten te introducern.

Stap 3

Realisatie

Alle ingrediënten zijn nu bekend. We weten hoe de layout er uit komt te zien en door het brandbook weten we hoe we een consistente en unieke merkbeleving toe kunnen gaan passen. Het is tijd om te bouwen.

Klant Ervaring

Wij hebben erg goeie ervaringen met Vendic. Bij het bedenken van de website luisterden ze erg goed hoe wij het wilde en bij alles wat ze maakte vroegen ze aan ons om het eerst te bekijken en goed te keuren. Nadat onze website live was gegaan is de communicatie tussen Vendic en ons nog steeds erg goed. Bij alles wat er veranderd word, word er eerst overlegd en als wij iets anders willen kijken ze of dat dan ook daadwerkelijk kan. Tevens komen ze uit zichzelf met goeie ideeën hoe wij evt. iets kunnen invullen of waar we om moeten denken om omhoog te komen bij google ect. Wij verwachten en hopen dan ook op nog een hele lange samenwerking
Stefan van Huissteden – Huissteden

FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik prototyping met maatwerk combineren?

Ja. Maatwerk is nog steeds mogelijk Zowel volledig maatwerk pagina's of componenten als aanpassingen van de standaard componenten. Op die manier bespaar je kosten, maar behoud je flexibiliteit.

Wanneer is een volledig maatwerk project geschikter?

Als je controle wilt hebben over elke pixel. Met onze prototyping projecten kun je veel aanpassen om de gewenste layout en look & feel te krijgen, maar een volledig maatwerk design zal de ultieme vrijheid bieden.

Hoeveel scheelt een prototyping project in kosten ten opzichte van een volledig maatwerk project?

Gemiddeld scheelt het 55% in kosten. De benodigde developmenttijd gaat flink omlaag door gebruik te maken van deze opzet.

Hoe zorgen jullie er voor dat mijn project er uniek uit ziet?

We maken een uniek brandbook voor jou. In dat brandbook definiëren we een aantal unieke stijlelementen, die jouw merkuitstraling goed integreren in de componenten.

Wat is het verschil in doorlooptijd t.o.v. een maatwerk project?

We kunnen een prototyping project doorgaans binnen enkele weken realiseren, waar enkele maanden bij een maatwerk project gebruikelijker is.

Kernwaarden

Dit is waar we voor staan

Simpel

Als je groot wil worden met een e-commerce onderneming, hou je de opzet van je webshop zo simpel als mogelijk. Dan kan je nog alle kanten op groeien. En ondertussen blijft alles goed en snel functioneren.

Helder

Je weet hoe we te werk gaan, geen verrassingen of vraagtekens tijdens het proces. Door laagdrempelige communicatie en inzage in het proces blijft je up-to-date en betrokken van het begin tot het eind.

Vakmanschap

Technisch sterk en 10 jaar ervaring in Magento 2 als stevig specialisme. Met die focus en innovatieve mindset hebben we alle kennis in huis om jouw e-commerce imperium te bouwen.

Onze Diensten

Overname project

Je hebt een Magento 2 webshop met technische problemen of beperkingen.

Wij lossen deze problemen op en zorgen er voor dat je weer kunt groeien.

Lees meer
The Vendic Team

Alle kracht van Magento zonder custom build

Je wil snel live met een schaalbare Magento 2 webshop, tegen de laagste kosten.

Lees meer
The Vendic Team

Standaardisatie & flexibel

Je wil een maatwerk layout en uitstraling, op basis van kant en klare componenten.

Lees meer
The Vendic Team

Uniek & flexibel

Je wil een nieuwe Magento 2 webshop, uniek ontworpen voor jouw organisatie.

Lees meer
The Vendic Team

Wil je meer weten over onze Hyvä UI Prototyping projecten?

Neem contact op met Niek.