Vendic: voor een op maat gemaakte Magento 2 webshop

Het E-commerce platform: Magento. Magento is een Open Source “content management systeem”(CMS) voor in het specifiek webshops. Magento biedt de oplossing om webshops in allerlei soorten en maten te ontwikkelen. Het is een platform dat krachtige webshops beheert en tot in het kleinste detail op maat kan bouwen.

Vendic is de specialist in op maat gemaakte webshops binnen het krachtige en schaalbare Magento 2. Wij realiseren, verbeteren en onderhouden webshops voor MKB’ers. Met Vendic Elements zorgen wij voor een livegang binnen 6 weken.

Vendic Elements

Wij bieden Elements aan. Dit is een complete, startklare Magento 2 webshop voor in totaal € 10.000,-. Het is een pakket dat je volledig kunt personaliseren naar jouw wensen. Elements is snel, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Het voordeel aan Elements is dat het beter betaalbaar is dan een volledig op maat gemaakt Magento 2 project. Daarnaast gaat het ook sneller: binnen zes weken staat jouw nieuwe Magento 2 webshop live.

Wat is Magento 2?

Wij werken uitsluitend met Magento 2. Magento 2 is de opvolger van het Magento 1. In tegenstelling tot Magento 1, is Magento 2 gebruiksvriendelijker, sneller, veiliger en schaalbaarder. Wij helpen je ook bij de overstap van Magento 1 naar Magento 2. Deze overstap is namelijk erg complex.

Magento 2 B2B

Een webshop in Magento 2 is zeer geschikt voor B2B e-commerce. Binnen Magento zijn er een hele hoop (maatwerk)mogelijkheden om bijvoorbeeld zakelijke (prijs)afspraken terug te laten komen. Zo heeft iedere afnemer zijn eigen afspraken in de webshop staan, zoals levertijden of levercondities.

Een ander voordeel aan Magento 2 voor B2B e-commerce is dat het mogelijk is om meerdere kleinere shops onder één overkoepelende shop te plaatsen. Iedere afzonderlijke shop kun je een eigen, unieke uitstraling geven.

Magento 2 B2B webshop en Vendic

Vendic richt zich op zowel B2B als B2C bedrijven. Onze klanten komen uit allerlei, verschillende sectoren. Sectoren die rechtstreeks aan consumenten verkopen (B2C) en sectoren die aan andere bedrijven verkopen (B2B). Wij ontwikkelen e-commerce websites in Magento 2.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in zes weken live voor € 10.000.