Vendic: voor een op maat gemaakte Magento 2 webshop

Het E-commerce platform: Magento. Magento is een Open Source “content management systeem”(CMS) voor in het specifiek webshops. Magento biedt de oplossing om webshops in allerlei soorten en maten te ontwikkelen. Het is een platform dat krachtige webshops beheert en tot in het kleinste detail op maat kan bouwen.

Vendic is de specialist in op maat gemaakte webshops binnen het krachtige en schaalbare Magento 2. Wij realiseren, verbeteren en onderhouden webshops voor MKB’ers. Met Vendic Elements zorgen wij voor een livegang binnen 6 weken.

Vendic Elements

Wij bieden Elements aan. Dit is een complete, startklare Magento 2 webshop voor in totaal € 10.000,-. Het is een pakket dat je volledig kunt personaliseren naar jouw wensen. Elements is snel, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Het voordeel aan Elements is dat het beter betaalbaar is dan een volledig op maat gemaakt Magento 2 project. Daarnaast gaat het ook sneller: binnen zes weken staat jouw nieuwe Magento 2 webshop live.

Wat is Magento 2?

Magento 2 is het toonaangevende e-commerce platform van Nederland. Het is de opvolger van Magento 1. Magento 2 biedt vele voordelen met zich mee, ten opzichte van Magento 1. Magento 2 is een stuk gebruiksvriendelijker, sneller, veiliger en schaalbaarder. Wij realiseren een compleet nieuwe webshop in Magento 2, of we helpen bij de overstap van jouw webshop van Magento 1 naar Magento 2.

Magento 2 B2C

B2C staat voor: Business-to-Consumer. Ofwel het verkopen van producten aan consumenten. De B2C-doelgroep is meestal groter dan de B2B-doelgroep. Magento 2 heeft speciaal voor het B2C-segment de Open-source Edition beschikbaar. Met dank aan deze software kun je een geheel unieke online webshop bouwen.

Magento 2 B2C webshop en Vendic

Vendic heeft klanten uit allerlei verschillende sectoren. Zowel klanten die rechtstreeks aan consumenten verkopen (B2C) als klanten die aan andere bedrijven verkopen (B2B). Magento 2 is zeer geschikt voor B2C webshops. Een B2C webshop bouwen in Magento 2 maakt jou als bedrijf uniek en je loopt voorop in de markt.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in zes weken live voor € 10.000.