Vendic: voor een op maat gemaakte Magento 2 webshop

Het E-commerce platform: Magento. Magento is een Open Source “content management systeem”(CMS) voor in het specifiek webshops. Magento biedt de oplossing om webshops in allerlei soorten en maten te ontwikkelen. Het is een platform dat krachtige webshops beheert en tot in het kleinste detail op maat kan bouwen.

Vendic is specialist in op maat gemaakte webshops binnen het krachtige en schaalbare Magento 2. Wij realiseren, verbeteren en onderhouden webshops voor MKB’ers. Met Vendic Elements zorgen wij voor een livegang binnen 6 weken.

Vendic Elements

Wij bieden Elements aan. Dit is een complete, startklare Magento 2 webshop voor in totaal € 10.000,-. Het is een pakket dat je volledig kunt personaliseren naar jouw wensen. Elements is snel, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Het voordeel aan Elements is dat het beter betaalbaar is dan een volledig op maat gemaakt Magento 2 project. Daarnaast gaat het ook sneller: binnen zes weken staat jouw nieuwe Magento 2 webshop live.

Wat is Magento 2?

Magento 2 is het e-commerce platform van nu en tevens de opvolger van Magento 1. Magento 2 is veel gebruiksvriendelijker, sneller, veiliger en schaalbaarder. Om deze reden hebben wij in 2015 besloten om Magento 1 links te laten liggen en ons vol te focussen op Magento 2. Heb je nog een webshop in Magento 1? Ook dan helpen we je bij de overstap naar Magento 2. Deze overstap is namelijk nog best ingewikkeld.

Magento 2 e-commerce

E-commerce betekent de verkoop van allerlei producten via het internet. Om als bedrijf zijnde producten te verkopen, die je hier een website voor te ontwikkelen. Met dank aan Magento 2 realiseren wij een superkrachtige, op maat gemaakte webshop. De bezoeker kan zeer eenvoudig en veilig een order plaatsen op de webshop. Vendic laat jou als bedrijf groeien.

Waarom we uitsluitend Magento 2 gebruiken

In 2018 kondigde Magento officieel aan om vanaf juni 2020 te stoppen met de ondersteuning voor Magento 1. Concreet betekent dit dat er geen software meer wordt gemaakt voor Magento 1. Het gevolg hiervan is dat webshops in Magento 1 steeds onveiliger worden. Magento 2 is daarbij ook veel schaalbaarder dan Magento 1. Dit zijn dan ook de redenen om niet meer te focussen op Magento 1, maar alleen nog maar op Magento 2.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in zes weken live voor € 10.000.