; Wat zijn de kosten om Magento 2 te gebruiken? - Vendic.nl

Magento 2 kosten Magento 2 gebruiken? Wat zijn de kosten?

Wanneer je een kwalitatieve webshop wilt, kiezen veel mensen voor Magento. Magento is een Open Source “content management systeem”(CMS) voor in het specifiek webshops. Magento biedt de oplossing om webshops in allerlei soorten en maten te ontwikkelen. Het is een platform dat krachtige webshops beheert en tot in het kleinste detail op maat kan bouwen. Maar hoeveel kost een kwalitatieve Magento webshop nu precies? In dit artikel behandelen we de kosten van Magento 2

Met Vendic Elements heb je vanaf €999,- per maand al een high-end Magento 2 webshop.

De kosten voor een Magento 2 basis webshop

De open source editie van Magento is net als WordPress gratis software die je op je server kunt installeren. In de gratis versie zitten niet alle features en er zit geen support bij inbegrepen. Naast deze gratis community editie is er Magento Commerce. Dit is een pakket waar cloud hosting bij in zit. Kortom, het downloaden van Magento 2 is gratis. Echter is het opbouwen van een kwalitatieve Magento 2 webshop lastig en vergt veel kennis en ervaring. Een Magento 2 specialist kan hierbij assisteren en het project op zich nemen. De kosten van een Magento 2 specialist zitten vooral in specialiteit, ervaring, meedenken met je bedrijf en het stabiel en gebruiksvriendelijk inrichten van de webshop. We leggen dit puntsgewijs uit.

  • Een Magento 2 specialist gebruikt zijn ervaring en kennis om een webshop stabiel en gebruiksvriendelijk te maken. Dit betekent dat de specialist weet hoe hij de webshop moet inrichten en ontwerpen om precies aan deze eisen te voldoen.
  • Een Magento 2 specialist stemt de webshop af op jouw wensen en eisen. Welke functies moet de webshop hebben, hoe moet het eruit zien en meer.
  • Een Magento 2 specialist bedenkt nieuwe en eigen templates die geschikt zijn voor jouw bedrijf.
  • Een Magento 2 specialist denkt met je mee. Welke marketing en processen voert het bedrijf uit en welke specificaties van de webshop horen hierbij?

Waar bestaan de kosten voor Magento 2 uit?

De kosten van een kwalitatieve Magento 2 webshop hangen dus af van alle specificaties die je eist. Wanneer je een stabiele en krachtige Magento 2 webshop wilt creëren, adviseren we een Magento developer in te schakelen. De developer kan zijn ervaring, kennis, vaardigheden en creativiteit afstemmen op jouw wensen en eisen voor een webshop.

De kosten van een Magento 2 webshop bij Vendic

Een op maat gemaakte Magento 2 webshop door Vendic varieert tussen de € 10.000 (lichte aangepaste Elements projecten) en € 100.000 (volledig maatwerk). De exacte prijs hangt af van hoeveel werkzaamheden een project vereist. Uiteraard begeleiden onze Magento specialisten de migratie van begin tot einde, zodat alles gestructureerd verloopt.