Een goede Magento 2 ontwikkelaar herken je zo

Ben je op zoek naar een Magento 2 ontwikkelaar voor jouw webshop? Dan wil je uiteraard een ervaren iemand met veel kennis over Magento. Maar hoe herken je een goede Magento ontwikkelaar? In dit artikel laten we de punten zien waar een goede Magento 2 ontwikkelaar aan moet voldoen.

Problemen met jouw huidige Magento 2 programmeur?

We krijgen bij Vendic veel aanvragen om het technische beheer van Magento 2 projecten over te nemen. Zo kan er een vertraging in het project zitten, zijn er moeilijk oplosbare technische vraagstukken en is het budget overschreden. Wanneer een Magento 2 bureau onvoldoende kennis en ervaring heeft, spelen dit soort problemen al snel op. Om problemen voor te zijn, zijn er een aantal punten waaraan een ervaren Magento 2 bureau herkent kan worden.

Zo herken je een goede Magento 2 developer

  • Certificeringen. Een makkelijk punt om kennis in een organisatie te herkennen. Vendic is op zowel individueel niveau als bedrijfsniveau ruim gecertificeerd door Magento.
  • Infrastructuur. Goede infrastructuur is een must voor serieuze ontwikkeling. Goed gereedschap is het halve werk.
  • Focus op code quality. Magento 2 is een fantastisch platform, maar het moet wel met aandacht en expertise ingericht worden.

Waarom de keuze voor een Magento 2 webshop bouwer van Vendic?

Wil jij de volledige vrijheid in het ontwikkelen van jouw webshop? Dat kan met de hulp van onze Magento 2 webshop bouwers! Magento 2 is een krachtig platform die volledig aan jouw wensen aan te passen is. Wij maken alles op maat, zodat de webshop perfect aansluit bij jouw bedrijf en doeleinden.

Je kunt bij Vendic terecht voor een onderscheidende Magento 2 webshop voor zowel B2B als B2C. Wij realiseren een compleet nieuwe webshop, of onderhouden of verbeteren jouw bestaande webshop. Ook helpen we je bij de technische strategieontwikkeling.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in twee weken live vanaf €999,- per maand.