Magento 2 Specialist

Magento 2 als E-commerce Platform

Het meest gekozen e-commerce platform onder ondernemers die volledige vrijheid willen in het ontwikkelen van hun webshop: Magento 2. Magento is een Open Source “content management systeem” (CMS) voor webshops. Magento biedt de oplossing om webshops in allerlei soorten en maten te ontwikkelen. Het is een platform dat krachtige webshops beheert en tot in het kleinste detail op maat kan bouwen.

Vendic - Specialist in Op Maat Gemaakte Webshops

Vendic is specialist in op maat gemaakte webshops binnen het krachtige en schaalbare Magento 2. Wij realiseren, verbeteren en onderhouden webshops voor MKB’ers. Met Vendic Elements zorgen wij voor een livegang binnen twee weken.

Vendic Elements - Complete Magento 2 Webshop Oplossing

Wij bieden Vendic Elements aan. Dit is een complete, startklare Magento 2 webshop vanaf €999,- per maand. Het is een pakket dat je volledig kunt personaliseren naar jouw wensen. Elements is snel, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Het voordeel aan Elements is dat het beter betaalbaar is dan een volledig op maat gemaakt Magento 2 project. Daarnaast gaat het ook sneller: binnen twee weken staat jouw nieuwe Magento 2 webshop live.

Overstappen naar Magento 2

Magento 2 is de opvolger van Magento 1 en is eind 2015 gelanceerd. Dit nieuwe systeem biedt een moderne architectuur in het kader van technologie en thema’s. Wanneer je met jouw webshop besloten hebt om over te stappen, betekent dit ook gelijk dat je een compleet nieuwe webshop bouwt. De overstap gaat dus niet zomaar, maar Vendic kan je hierbij helpen.

De Voordelen van Magento 2

Het voordeel aan Magento 2, ten opzichte van Magento 1, is dat het systeem gebruiksvriendelijker, sneller, veiliger en schaalbaarder is. Kortom: Magento 2 brengt de shopervaring naar een hoger niveau.

Waarom Geen Gebruik Meer van Magento 1?

De support voor Magento 1 is in juli 2020 geëindigd. De software wordt niet meer geüpdatet, waardoor webshops in Magento 1 steeds onveiliger worden. Het is dus eigenlijk geen optie meer om nog een nieuwe Magento 1 webshop te bouwen of om niet over te stappen naar Magento 2 in het geval je al een webshop in Magento 1 hebt.

Onze Visie op Magento 2

Magento 2 is een fantastisch e-commerce platform. Het is een platform - mits goed ingericht - waarbij je enorm kan schalen. En dat is vaak waar wij het mis zien gaan. Veel webshop eigenaren en Magento developers stoppen de webshops vol met twijfelachtige code en modules van derden. Het introduceren van slechte code leidt vaak tot slechter presterende webshops.

Magento 2 Specialisten bij Vendic

Onze Magento 2 specialisten tillen jouw webshop naar een hoger plan. Je kunt bij ons terecht voor het realiseren van een compleet nieuwe webshop, of het onderhouden of verbeteren van jouw bestaande webshop. Daarnaast helpen wij je bij de technische strategieontwikkeling. Dit doen we aan de hand van onze brede kennis en ervaring wat betreft Magento 2.

Onze Focus als Magento 2 Specialisten

Snelheid, lage onderhoudskosten, gebruiksvriendelijk design, en een stabiele en krachtige webshop zijn de pijlers waarop wij ons richten als Magento 2 specialisten. Elements is gebouwd volgens de strenge Magento eigen coding standards.

Wil je vrijblijvend meer weten?

Neem contact op met Niek om
over jullie project te praten.