Vendic: voor een op maat gemaakte Magento 2 webshop

Het E-commerce platform: Magento. Magento is een Open Source “content management systeem”(CMS) voor in het specifiek webshops. Magento biedt de oplossing om webshops in allerlei soorten en maten te ontwikkelen. Het is een platform dat krachtige webshops beheert en tot in het kleinste detail op maat kan bouwen.

Vendic is de specialist in op maat gemaakte webshops binnen het krachtige en schaalbare Magento 2. Wij realiseren, verbeteren en onderhouden webshops voor MKB’ers. Met Vendic Elements zorgen wij voor een livegang binnen 2 weken.

Vendic Elements

Wij bieden Elements aan. Dit is een complete, startklare Magento 2 webshop vanaf €999,- per maand. Het is een pakket dat je volledig kunt personaliseren naar jouw wensen. Elements is snel, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Het voordeel aan Elements is dat het beter betaalbaar is dan een volledig op maat gemaakt Magento 2 project. Daarnaast gaat het ook sneller: binnen twee weken staat jouw nieuwe Magento 2 webshop live.

Succesvolle Magento 2 projecten

De Magento 2 specialisten van Vendic hebben jarenlange ervaring in het realiseren, onderhouden en verbeteren van op maat gemaakte webshops. Wij zijn trots op alle onderscheidende webshops die we tot dusver gecreëerd hebben. Hoe we dat doen? Vendic gaat steeds op zoek naar kansen, zodat de webshop blijft groeien. We houden de markt in de gaten en stellen op basis hiervan een plan op. Door steeds in nauw contact met de klant te blijven, overschrijden wij nooit het gewenste budget. Door de vele ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte webshops, hebben onze Magento 2 specialisten uitgebreide kennis met alle mogelijkheden van Magento.

Magento 2 webwinkel voorbeelden

Bekijk hier een aantal webshop voorbeelden waar wij aan gewerkt hebben:

Goedhart Motoren: Goedhart Motoren is de grootste motordealer van de Benelux. Er was al een webshop, maar deze had te maken met een aantal problemen. Wij hebben al deze problemen opgelost, waaronder de laadsnelheid. Daarnaast hebben we, aan de hand van Elements frontend componenten, de uitstraling van de webshop aangepast en op maat gemaakt.

Ivol: Ivol is een online warenhuis. De bestaande webshop maakte gebruik van Magento 1. Wij hebben de webshop ingericht met Magento 2. Daarnaast hebben zij een op maat ingericht frontend gerealiseerd. Dankzij onze werkzaamheden kan Ivol verder groeien.

Huissteden: Huissteden biedt een uitgebreide collectie aan van naaimachines, borduurmachines en accessoires. Voor dit bedrijf hebben we een nieuwe webshop gecreëerd aan de hand van Magento 2. De nieuwe webshop is geheel op maat gemaakt. Nog steeds voeren we continue verbeteringen door voor deze webshop.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in twee weken live vanaf €999,- per maand.