Waarom zou je kiezen voor een Magento bureau?

Wanneer je een Magento 2 webshop wilt laten bouwen, staan veel bedrijven voor een keuze om Magento bureau of freelancers te kiezen voor de opdracht.

De voordelen van een Magento 2 bureau

Samenwerken met een Magento 2 bureau heeft veel voordelen voor je bedrijf en webshop. We hebben de voornaamste voordelen voor je op een rij gezet.

 • Magento 2 webshop development
  Magento is het grootste e-commerce platform ter wereld. Vendic is een Magento 2 bureau, dat veel ervaring heeft met het ontwikkelen van op maat gemaakte Magento webshops.
 • Magento onderhoud en ondersteuning
  Wij denken als Magento bureau met jouw bedrijf en webshop mee. Ook voor vragen tijdens en na het ontwikkelingstraject staan wij voor je klaar. En ten slotte streven we naar lage onderhoudskosten.
 • Handige koppelingen voor Magento
  Een handige koppeling met een ERP- of kassasysteem is voor veel webshops cruciaal. Voorraden, klanten en bestellingen worden gesynchroniseerd, waardoor logistieke problemen worden voorkomen.
 • SEO
  Elke webshop eigenaar wil kwalitatief goede bezoekers trekken naar zijn site. Door optimaal gebruik te maken van een goed SEO traject, kan dit doel eerder bereikt worden. Vendic kan u hierbij helpen.
 • Maatwerk projecten
  Vendic levert maatwerk Magento 2 webshops. Geheel afgestemd op jouw wensen en eisen. Ook denken we graag mee in potenties voor de doelgroep.
 • Overname technisch beheer
  We nemen technisch gefaalde projecten over, verwijderen technische bottlenecks en zorgen ervoor dat de potentie van de webshop weer benut wordt.

Wat een Magento 2 agency voor jou kan betekenen

Een Magento 2 agency betekent vooral veel kennis, ervaring en stabiliteit voor de ontwikkeling en het onderhoud van je Magento webshop. Vendic zorgt voor een op maat gemaakt webshop en het onderhoud hiervan. Binnen een korte tijd zijn problemen verholpen, adviezen gegeven en nieuwe ontwikkeling binnen Magento aan het licht. Altijd goed advies, onderhoud én specialisten die met je bedrijf meedenken. Vendic Elements is een instapklare en schaalbare webshop vanaf €999,- per maand. Elements is een verzameling van onze best practices bovenop Magento 2. Je bent direct startklaar terwijl je flexibiliteit voor uitbreidingen behoudt. Ook voor het onderhoud kun je blijvend bij Vendic terecht.

Ontdek de voordelen van Elements

Een volwaardige Magento 2 webshop in twee weken live vanaf €999,- per maand.