; Magento 2 specialist voor iedere webshop - Vendic.nl

Vendic maakt webshops met Magento Webshop Magento

Als het gaat om een Open Source platform voor eCommerce is Magento 2 een voor de hand liggende keuze. Dankzij zijn onberispelijke flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden kun je het platform gemakkelijk omvormen tot elke winkel en het naar je wensen vormgeven. Met een betrouwbaar en ervaren bureau aan je zijde zullen ze je bovendien helpen het maximale uit dit Open Source platform te halen.

Magento webshop door Vendic

De ontwikkel- en bedrijfsfilosofie bepalen voor een groot gedeelte de uitkomst van een Magento project. Lees meer over een Magento webshop door Vendic:

Waarom een Magento webshop?

Magento is een enorm schaalbaar platform. Wat ons betreft het beste Open Source webshop platform ter wereld. Als je weet hoe je het in moet richten pluk je daar de vruchten van. Laat het daar nou vaak net misgaan. Bij Vendic hebben we ervaring met Magento, veel ervaring. We hebben veel cases ontwikkeld, van simpele realisaties tot zeer complexe. We hebben een bak aan ervaring en kunnen je goed vertellen hoe we jouw wensen in een werkend eindproduct kunnen vertalen.