Voor €10.000 een volle, startklare Magento 2 webshop

Magento 2 biedt veel kansen. Het platform is open source, krachtig en biedt de perfecte basis voor online groei. Maar ontwikkelen in Magento 2 blijkt vaak kostbaar te zijn; prijzen van tienduizenden euro's zijn eerder regel dan uitzondering.

Vendic introduceert daarom Vendic Elements. Elements is een instapklare en schaalbare webshop voor 10.000 euro. Elements combineert de beste resultaten uit de praktijk en is ontwikkeld op het krachtige Magento 2 platform.

Elements drukt investeringskosten, versnelt de time to market en geeft veel waarde voor de investering. Bovendien behoud je alle doorontwikkelingsmoglijkheden die Magento 2 biedt.

Of download de factsheet.

We zullen je niet spammen. We gebruiken jouw e-mail adres om een demo account aan te maken. Je ontvangt de inloggegevens per email en je kunt direct zonder onze tussenkomst de demo zelfstandig bekijken.

Vendic Elements

Value for money
Vendic Elements is ontworpen om zoveel mogelijk value for money te bieden. Een Magento 2 webshop vereist vaak een aanzienlijke investering wanneer alles op maat gemaakt moet worden.

Maar tegelijkertijd delen veel webshops soortgelijke componenten. Succesfactoren hebben vaak een gemeenschappelijke basis.

Met Elements hebben we deze gezamenlijke succesfactoren samengevoegd in een startklare webshop. Vendic Elements is de perfecte springplank om verder op te ontwikkelen als dat vereist is, maar is al verassend compleet in de basis.

Binnen zes weken live
De Elements architectuur versnelt ook de Magento 2 time to market. Je hebt binnen zes weken profijt van de investering.

Lagere onderhoudskosten
Doordat we Elements grotendeels centraal onderhouden bespaar je onderhoudskosten. Elke maand weer en dat scheelt over de hele lifetime van de webshop een hoop.

Frontend

De Elements template
De Elements template is ontworpen om zoveel mogelijk rendement uit de native Magento functionaliteit te halen. Aanvullend hebben we extra functionaliteiten geintroduceerd die het gebruiksgemak voor de bezoeker sterk vergroten. En dat in een mooi vormgegeven frontend, wat op verzoek ook compleet op maat uitgewerkt kan worden.

Sterke search en navigatie
Elements is standaard uitgerust met Elastic voor search en filtering van de catalogus. Extreem krachtig en breed configureerbaar.

AVG proof en SEO ready
Snelle pagina laadtijd, met AVG cookiebar. Inclusief Google Tag Manager met tracking en de SEO meta-tag module.

Build for speed
Magento 2 kan in potentie erg snel zijn. Toch zien we vaak langzame Magento 2 webshops in de markt. Elements wordt continu geoptimaliseerd voor snelheid. De bezoekers van jouw webshop zullen je dankbaar zijn.

Koppelingen

Betaalmethoden
Elements is standaard gekoppeld met betaalprovider Pay.nl of een andere betaalprovider naar keuze. Zo ben je verzekerd van alle populaire betaalmethoden.

Vervoerders
Ook is Elements gekoppeld met PostNL, DPD, DHL, UPS, GLS, Red Je Pakketje en meer met behulp van Sendcloud.

Leveranciers
Elements is klaar om gekoppeld te worden met jouw leveranciers. Elements is voorbereid om met relatief minimale inspanningen snel een leverancier te koppelen, zodat jouw assortiment altijd up to date is.

Klaar voor de toekomst

Doorontwikkeling op jouw verzoek
Wil je een maatwerk webshop? Ook dan gebruiken wij Elements als basis. Ondanks dat je wellicht niet alle Elements functies gaat gebruiken drukt Elements altijd de ontwikkelingskosten. Elements is het beste startpunt, ook voor een volledige custom Magento 2 webshop.

Wij ontwikkelen Elements door
We blijven Elements elk kwartaal updaten met nieuwe features. En van die updates profiteer je direct.

Veilig
Magento brengt meerdere keren per jaar een update aan de core uit. Wij zorgen ervoor dat Elements compleet up to date blijft met deze updates.