Maatwerk Magento extensies

Vendic maatwerk koppelingen & modules

Webshops zijn er in alle vormen en maten. En door middel van maatwerk oplossingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Waarom niet uitgaan van een ideale situatie? Het kan allemaal. Stem de webshop volledig af op jouw bedrijfsproces en laat deze perfect aansluiten op de huidige en toekomstige wensen en behoeftes. Bij specifieke eisen kan een maatwerk oplossing uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van bedrijfsprocessen door het koppelen van een ERP-pakket of het koppelen van een boekhoudpakket.

Door middel van de API-koppelingen is het mogelijk om diverse systemen aan elkaar te koppelen. Naast het maken van maatwerk koppelingen, maken wij ook custom extensies voor jouw Magento store. Dit kunnen zowel backend als frontend features zijn. Met de realisatie van onze maatwerk koppelingen en extensies worden mooie automatiseringen en efficiencyslagen behaald. De webshop kan zo naadloos aansluiten op de belangrijkste bedrijfsprocessen van jouw bedrijf. Lees meer

Key Features

Magento 2

Automation

Custom extensions

API integration

Custom features

Efficiency

Meer weten?

Zit je met een specifiek probleem en wil je weten wat de mogelijkheden zijn m.b.t. jouw Magento 2 installatie? Laat ons dan weten hoe we jou verder kunnen helpen en aan welke requirements de oplossing moet voldoen. We helpen je hier graag verder mee.

Contact

Je kunt ons ook bellen, we staan je graag te woord