Magento 2

Magento 2 webshops

Met onze ruime kennis en ervaring met Magento 2 Open Source leveren wij kwalitatieve en gegarandeerde snelle webshops. Bij het maken van de shop verplaatsen wij ons in de eindgebruiker, waardoor wij sterk zijn in het achterhalen wat jouw bezoekers en klanten het meest, maar ook het minst waarderen. Deze kennis gebruiken wij om een perfect passende webshop te realiseren, die bovendien aan de hoogste kwalitatieve eisen voldoet, zoals ze door Magento zelf worden opgesteld.

huissteden-case-magento3

Huissteden Naaimachines

De naaimachine specialist uit Barneveld zag de online verkoop stijgen, maar liep tegelijkertijd tegen de beperkingen aan van zijn voormalige Magento 1 webshop. Er was geen mogelijkheid om al die verschillende naaimachines met elkaar te vergelijken, ook de navigatie liet te wensen over. De webshop was duidelijk aan vervanging toe. Plan de campagne; een gloednieuwe Magento 2 webshop die met het bedrijf mee kan schalen.

Onze workflow

Bij het ontwikkelen van een nieuwe webshop werken wij met de continuous delivery methode. Deze methode is er op gericht om ideeën zo snel en efficiënt mogelijk naar productie te krijgen. Het proces richt zich op het sturen van een continue stroom van nieuwe features naar de productie omgeving. Zo kunnen ideeën die later ontstaan nog worden meegenomen in de oplevering.

Continuous Delivery Workflow

Start
Finish

QA Testing

Met de klant testen we de shop van a tot z in de testomgeving. Eventuele feedback wordt verwerkt tot een nieuwe taak.

Build

De nieuwe template wordt ontworpen en de features worden in overleg met de klant ingesteld. Waar nodig passen we het plan aan.

Plan

Samen bespreken we de features, de eerste ideeën en inventariseren we de mogelijkheden. Dit werken we uit tot een uitvoerbaar plan.

Release

De ideeën uit het plan zijn uitvoerig gecontroleerd en gaan naar de live omgeving. Klaar voor de release!

Repeat

We gaan verder met nieuwe ontstane ideeën of aanpassingen uit de test fase. De features die afgerond en getest zijn, worden gereleased.

Prijzen

We krijgen de vraag veel: wat kost een Magento 2 webshop? Over het algemeen gesproken: je krijgt waarvoor je betaalt. Het realiseren van een webshop kost honderden tot soms duizenden uren. Iedere webshop heeft zijn eigen features en aanpassingen. Voor een kwalitatieve en op maat gemaakte frontend ervaring, die tegelijkertijd uitgebreid is met enkele wijzigingen die verder gaan dan standaard Magento, wordt meer gerekend dan voor een standaard Magento template. Vanuit jouw wensen kunnen we zo ver gaan als jij zelf wilt.

Iedere instap mogelijk

 • Magento 2 Community Edition (Open Source)
 • Gebruik van een modern stylingsysteem (SCSS)
 • Op maat gemaakt look and feel voor de webshop
 • Een modern - near 0 downtime deployment systeem voor het snel updaten met nieuwe functies
 • Automatisch testen van de webshop
 • Realisatie tijd van 10 weken of minder rond het instappunt

Extra features

Vanaf het instappunt kunnen we integreren en/of maken wat je wilt. Er zijn weinig beperkingen met Magento 2. Laat ons weten wat je wilt, wij maken het.

 • Hulp met de data migratie vanuit een bestaand systeem
 • (Custom) modules voor verbeteren van de beheerderservaring
 • Koppelingen met boekhoudsystemen, kassasystemen en ERP's
 • Feed management voor marketing zoals Google Shopping, Beslist, Amazon, Bol.com, etc.
 • (Custom) modules voor verbeteren van de bezoekerservaring
 • Voor de echte innovator: wij realiseren ook headless/PWA op verzoek

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties. Lees meer

testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze ideeën en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden
testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost

Je kunt ons ook bellen, we staan je graag te woord.