Magento 2 webshop

Wat is Magento?

Magento is het meest gebruikte open source e-commerce platform in Nederland. Een Magento 2 webshop geeft online ondernemers veel flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van hun webshop. Bovendien zijn ze stabiel, razendsnel en schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webwinkels. Met Magento 2 kun je meebewegen met de technologische ontwikkelingen en aansluiten op de behoefte van jouw eindgebruiker.

Magento 2 in een notendop

Hogere prestatieniveaus

Sitesnelheden kunnen tot 20% sneller zijn op Magento 2, wat een verbeterde bruikbaarheid mogelijk maakt en SEO stimuleert.

Magisch op mobiel

Magento 2 is gebouwd met de mobiele gebruikers als uitgangspunt, het e-commerce platform ondersteunt mobiele responsiviteit voor sites.

Snellere afrekenprocessen

Magento 2 biedt een uit twee fasen bestaand betalingsproces, vergeleken met de zes fasen van Magento 1. Dat betekent minder winkelwagenverlatingen en een betere gebruikerservaring.

Geweldige admin

Magento 2 heeft een nieuw ontworpen beheerdersinterface die responsief en gebruiksvriendelijk is en waarmee meerdere beheerders tegelijk wijzigingen en updates kunnen aanbrengen.

Vendic Elements

Wij starten elke nieuwe Magento 2 webshop vanuit de door ons ontwikkelde Elements. Elements is een Magento 2 webshop gebaseerd op Magento Blank theme met toevoegingen en aanpassingen die wij en onze klanten graag in een webshop terug zien. Alle ontwikkelde modules en features zijn door Vendic zelf ontwikkeld. Elements maakt het mogelijk om als bedrijf binnen zes weken een krachtige Magento 2 webshop live te hebben staan. Daarnaast kan Elements ten alle tijden worden uitgebreid met maatwerk en extra modules. Neem Elements als uitgangspositie voor de doorontwikkeling en werk toe naar een maximalisatie van shopping experiences, orderwaarde en conversie.

Meer voordelen van Elements:
  • enterprise pakket, voor een community price
  • eenvoudig uit te breiden met maatwerk en modules
  • volledig door klant aanpasbaar, doorontwikkeling vindt plaats op basis van klantwensen
Meer over Elements

Koppel Magento met jouw software

Met Magento 2 is het door middel van API-koppelingen mogelijk om diverse systemen met elkaar te koppelen. Automatiseer bedrijfsprocessen door je webshop te koppelen met een ERP-pakket of koppel het aan een boekhoudpakket. Ook kunnen wij maatwerk koppelingen maken voor jouw Magento store. Dit kunnen zowel backend als frontend features zijn. Met de realisatie van onze maatwerk koppelingen worden mooie automatiseringen en efficiencyslagen behaald. De webshop kan zo naadloos aansluiten op de belangrijkste bedrijfsprocessen van jouw bedrijf.

Koppel Magento met jouw software
  • Boekhoudsoftware: Exact en Microsoft Dynamics
  • Verzendsoftware: PostNL en Sendcloud
  • Payment service provider: Pay, MultisafePay, Adyen en Mollie
  • Voorraadbeheer: Picqer

Product information management

Het beheren van producten is een essentieel onderdeel voor jouw webshop. Om dit proces efficiënt toe te passen kun je gebruik maken van een Product Information Management systeem, ook wel PIM genoemd. Met een PIM-systeem is het mogelijk om alle productinformatie vanuit één plek te beheren en te distribueren over alle kanalen. Door gebruik te maken van een gecentraliseerd platform verbeter je de kwaliteit en consistentie van productgegevens en bespaar je een hoop tijd. Bij Vendic maken we gebruik van de open source software Akeneo. Akeneo is een flexibel en gebruiksvriendelijk PIM-systeem met oneindig veel mogelijkheden om voor alle kanalen productdata toe te voegen en te verrijken. Dit maakt het product informatiebeheer een stuk eenvoudiger voor onze klanten.

Lees meer

Magento migratie

Als jij een ondernemer bent met een e-commerce webshop die het Magento 1-platform gebruikt, begint de tijd te dringen en staat je een belangrijke keuze te wachten. Binnenkort komt er namelijk een einde aan Magento 1. Overstappen is noodzakelijk als je jouw webshop veilig en up-to-date wilt houden. Of loop je tegen de grenzen van een ander platform aan? Dan is Magento een ultieme volgende stap voor het professionaliseren van jouw shop. Met Elements als basis is jouw shop binnen zes weken gemigreerd naar een krachtige Magento 2 webshop. Elements is een betaalbare oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een instapklare webshop. Wil je advies over het overstappen naar Magento 2? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Vendic, Magento 2 specialisten

Wij zijn fan van Magento en zijn zowel gespecialiseerd als Magento gecertificeerd. Wil je een nieuwe webshop of is jouw webshop toe aan verandering? Wij denken graag mee en helpen jou bij het realiseren van een Magento webshop waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Bekijk ook onze cases voor concrete voorbeelden of lees meer over onze werkwijze.

Magento Migration Whitepaper

  • Hoe het precies zit met end-of-life van Magento 1
  • Waarom Magento 2 de juiste ecommerce partner is
  • 10 redenen om te migreren naar Magento 2
Download whitepaper

Neem contact met ons op, we staan je graag te woord.