Maatwerk

Magento 2 maatwerk project

Voor projecten die zeer specifieke business requirements hebben.

Naast Vendic Elements maken we ook volledig maatwerk Magento 2 projecten. Soms gebruiken we Vendic Elements als basis daarvoor en breiden we vanaf daar uit met op maat gemaakte functionaliteiten en/of een op maat gemaakte look & feel. Dat is onze hybride oplossing. Het kan ook verstandig zijn om vanaf een compleet standaard Magento 2 installatie te beginnen. De beste route is afhankelijk van de project requirements, gewenste time to market en het beschikbare budget.

 • Front-end op maat

  Heb je een bestaande visuele merk identiteit die je verwerkt wilt zien? Dat kan.

 • Back-end op maat

  Soms vereisen specifieke producten of processen in jouw bedrijf maatwerk coding om de webshop perfect in jouw bedrijf te integreren. Wij bouwen dit graag voor je.

 • Automatiseringen

  We bouwen veel automatiseringen voor onze klanten. Zo minimaliseren we de overhead tijd rondom het beheer van de webshop.

 • Infinite mogelijkheden

  Doordat Magento 2 opensource is kunnen we binnen redelijke kaders bijna alles wel op maat maken.

Volledig op maat te maken

Magento 2 is gebouwd op basis van sterke architectuur. Door de juiste technische strategie te kiezen kun je ver doorschalen in jouw groei.
Alles kan tot uitersten ingericht worden hoe je het graag wilt, wij adviseren daarin v.w.b. behoud van stabiliteit en performance.

Magento en koppelingen op maat

Sommige cases vereisen een ver doorgewerkte look & feel die op maat uitgewerkt moet worden. Dit kunnen wij ook realiseren in samenwerking met jouw preferred supplier v.w.b. designwerkzaamheden.

Kostenindicatie

Op maat gemaakte projecten die wij maken variëren vaak tussen de €10.000 en de €100.000 in investeringsbedrag. De prijzen die dicht tegen de €10.000 aanliggen zijn (licht) aangepaste Elements projecten. De prijzen die richting de €100.000 gaan zijn volledig maatwerk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kostenindicatie.