Magento 2 maatwerk webshop

Naast Vendic Elements maken we ook volledig maatwerk Magento 2 projecten. Deze projecten bieden veel flexibiliteit en worden volledig voor jouw onderneming ingericht. Vertel ons wat je wilt en we bouwen het op een schaalbare wijze voor je.

We hebben sinds onze start in 2013 al veel cases gerealiseerd. B2B, B2C, van simpel tot complex. Het is ons werk om jouw doelstellingen te vertalen naar een zo simpel mogelijke uitwerking om die doelen te behalen. Dat is waar we sterk in zijn.

Laat ons jouw Magento 2 webshop bouwen

Team * filosofie * infrastructuur = resultaat.

Team en filosofie

Onze cultuur en ontwikkelfilosofie bepalen hoe we werken. En hoe we werken bepaalt het resultaat.

Tech georiënteerd

Bij Vendic krijg je geen strategische sessies om de richting van jouw bedrijf te bepalen. We zijn trots op het werk wat we wel doen; high-end technische oplossingen bouwen voor bedrijven die weten wat ze willen. Jij bedenkt wat je nodig hebt, wij maken wat je nodig hebt.
Lees meer over onze filosofie

Coding standards

Daar besteden we veel aandacht aan. Scherpe coding standards staat voor ons gelijk een goede performance en sneller ontwikkelen.
Lees meer over onze coding standards

Ervaring

We zitten sinds 2013 in ecommerce. We hebben al veel cases gezien en al veel gebouwd. Kennis is één ding, maar de ervaring om het goed toe te passen is weer iets heel anders.

Infrastructuur

Onze infrastructuur werkt als een hefboom op de kwaliteiten van ons team. Er moet een goede, snelle, veilige en schaalbare manier zijn om ons werk naar de live-omgevingen van onze klanten te brengen. En laat dat nu net iets zijn waar we erg trots op zijn.

Development pipeline

Ons paradepaardje. Door onze development en deployment pipeline kunnen we ons werk snel en goed getest naar de live-omgeving brengen.

Feature Previews

Veel onderdelen van de development pipeline zijn belangrijk. De belangrijkste voor jou als opdrachtgever is waarschijnlijk onze Feature Preview. Of je nu 1 of 10 verzoeken tegelijkertijd inschiet: we kunnen ze allemaal afzonderlijk voor je tonen op een unieke URL. De ontwikkeling van de ene taak zit de andere niet in de weg en je kunt ze apart beoordelen. Dit verhoogt de ontwikkelsnelheid enorm.

Frontend development met Hyvä

We bouwen al onze nieuwe projecten op basis van Hyvä. Hyvä is een Magento 2 thema die vanaf de grond op opnieuw is opgebouwd om het Magento 2 frontend enorm te verbeteren. Het thema biedt een basis om vanaf daar een op maat gemaakt frontend te bouwen. Razendsnelle performance en development is het resultaat.

Hoge Magento 2 Pagespeed score

Veel gestelde vragen

Wat kan ik op maat laten ontwikkelen?

Heel veel. Veel gevraagde maatwerk werkzaamheden zijn een frontend op maat, koppelingen met boekhoudsystemen of ERP-pakketten en specifieke functies die het verkoopproces ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een productconfigurator.

Hoe wordt de prijs van een maatwerkproject berekend?

We calculeren de benodigde tijd vooraf en we factureren die op uurbasis. We bespreken de inschatting voor aanvang van de opdracht samen door.

Wat zijn de voordelen van maatwerk?

In e-commerce zijn er veel succesfactoren die gedeeld kunnen worden over veel projecten. Soms zijn er echter situaties waarbij vanwege jouw assortiment, orderafhandeling, administratie of bijvoorbeeld een specifieke huisstijl maatwerk gewenst is.

Hoe gaan jullie te werk?

Eerst spreek je jouw wensen door met een Magento Certified Solution specialist in ons team. Er wordt dan een algemene opzet besproken en vaak ontvang je direct bij het doornemen al advies over de uitwerking. Na de inventarisatie volgt een inschatting, uitwerkingsvoorstel en een prijsinschatting.

Wat is de doorlooptijd van maatwerk?

Dat is erg afhankelijk van de hoeveelheid aan werk. Sommige verzoeken zijn in een aantal uur klaar, terwijl andere projecten maanden lang nodig hebben.

Kan ik deels voor een standaard oplossing kiezen en deels voor maatwerk?

Ja. We realiseren veel projecten die in een bepaalde mate gebruik maken van Vendic Elements. We inventariseren samen welke componenten we daarvan gebruiken en op welke onderdelen we op maat gaan ontwikkelen. Dat drukt de kosten enorm en versnelt de time to market.

Ontwikkelen jullie ook in Hyvä?

Ja. We zien enorme voordelen in het gebruik van het Hyvä frontend.

Dit zeggen onze klanten

Met Vendic de perfecte magento partner gevonden! De kennis en kunde liggen op een hoog niveau. Wij werken nog niet zolang samen maar nu al significante verbeteringen kunnen doorvoeren. Onze shops zijn in enkele maanden sneller, stabieler, betrouwbaarder en veiliger geworden. Ook de samenwerking is super. Cultuur sluit helemaal aan bij de onze!
Ward van Rijsbergen
Boxers.nl - Fashcom
Vendic biedt niet alleen een mooi ontwerp, maar ook een goed presterende Magento webshop met Elements. Voordat we bij Vendic kwamen had onze webshop veel technische problemen. Maar team Vendic heeft al die problemen opgelost en ons een best presterende website opgeleverd. Ik zou vendic ten zeerste aanbevelen aan ondernemers die willen groeien.
Muhammad Waqas Aslam
MyHairShop
Vendic is een geweldige club professionals om mee samen te werken. Het woord partnerschap is voor hen geen vreemd woord. Ook na anderhalf jaar gaan de dames en mannen er nog steeds voor de volle 100% ervoor.
Marco den Reijer
Maegis
Sinds 2016 klant bij Vendic. Volgens mij de beste partner voor Magento 2 webshops. Na meer dan 7 jaar nog steeds tevreden over hun communicatie, werkwijze en resultaten. Doe zo verder!
Mathias Vanduffel
Biogroei
Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.
Jeroen Vermeulen
Magehost
Wij hebben erg goeie ervaringen met Vendic. Bij het bedenken van de website luisterden ze erg goed hoe wij het wilde en bij alles wat ze maakte vroegen ze aan ons om het eerst te bekijken en goed te keuren. Nadat onze website live was gegaan is de communicatie tussen Vendic en ons nog steeds erg goed.
Stefan Huissteden
Huissteden Naaimachines

Cases

Wij bouwen jouw ideale Magento 2 webshop

Neem gerust contact met ons op om jouw ideeën te bespreken. Geheel vrijblijvend en we beloven dat we je niet zullen spammen.

Contact
App screenshot