Maatwerk

Magento 2 maatwerk webshop

Voor projecten die zeer specifieke business requirements hebben.

Naast Vendic Elements maken we ook volledig maatwerk Magento 2 projecten. Soms gebruiken we Vendic Elements als basis daarvoor en breiden we vanaf daar uit met op maat gemaakte functionaliteiten en/of een op maat gemaakte look & feel. Dat is onze hybride oplossing. Het kan ook verstandig zijn om vanaf een compleet standaard Magento 2 installatie te beginnen. De beste route is afhankelijk van de project requirements, gewenste time to market en het beschikbare budget.

 • Front-end op maat

  Heb je een bestaande visuele merk identiteit die je verwerkt wilt zien? Dat kan.

 • Back-end op maat

  Soms vereisen specifieke producten of processen in jouw bedrijf maatwerk coding om de webshop perfect in jouw bedrijf te integreren. Wij bouwen dit graag voor je.

 • Automatisering

  We bouwen veel automatiseringen voor onze klanten. Zo minimaliseren we de overhead tijd rondom het beheer van de webshop.

 • Eindeloze mogelijkheden

  Doordat Magento 2 open source is kunnen we binnen redelijke kaders bijna alles wel op maat maken.

Magento 2 op maat te maken

Je kiest voor Magento 2 omdat je een krachtig platform wilt die sterk aan te passen is om perfect aan te sluiten op jouw bedrijf. Binnen redelijke kaders kunnen we eigenlijk alles wel op maat maken.

Verkoop je bedden die een productconfigurator nodig hebben om tot het juiste eindproduct te komen? Wij bouwen het. Heb je koppeling nodig met een ERP pakket of een ander stuk software? Ook dat maken wij.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend jouw bedrijf of ideeën door te nemen. Vaak kunnen we dat al wel direct koppelen aan technische oplossingen zodat je een idee krijgt hoe het eindresultaat er uit zou kunnen zien.

Laat Magento 2 diep integreren in jouw bedrijf

Door het maatwerk integreert Magento 2 perfect in jouw organisatie. Hierdoor kun je een efficiënte webshop creëren waarmee je de concurrentie een stap voor bent. Aanvullend kunnen we Magento 2 ook integreren met externe systemen die het beheer makkelijker maken, zoals een Product Information Manager als Akeneo, of orderpick software als Picqer.

Kostenindicatie

Op maat gemaakte Magento 2 projecten die wij maken variëren vaak tussen de €10.000 en de €100.000 in investeringsbedrag. De prijzen die dicht tegen de €10.000 aanliggen zijn (licht) aangepaste Elements projecten. De prijzen die richting de €100.000 gaan zijn volledig maatwerk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kostenindicatie.

Veel gestelde vragen

Wat kan ik op maat laten ontwikkelen?

Heel veel. Veel gevraagde maatwerk werkzaamheden zijn een frontend op maat, koppelingen met boekhoudsystemen of ERP-pakketten en specifieke functies die het verkoopproces ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een productconfigurator.

Hoe wordt de prijs van een maatwerkproject berekend?

We calculeren de benodigde tijd vooraf en we factureren die op uurbasis. We bespreken de inschatting voor aanvang van de opdracht samen door.

Wat zijn de voordelen van maatwerk?

In e-commerce zijn er veel succesfactoren die gedeeld kunnen worden over veel projecten. Soms zijn er echter situaties waarbij vanwege jouw assortiment, orderafhandeling, administratie of bijvoorbeeld een specifieke huisstijl maatwerk gewenst is.

Hoe gaan jullie te werk?

Eerst spreek je jouw wensen door met een Magento Certified Solution specialist in ons team. Er wordt dan een algemene opzet besproken en vaak ontvang je direct bij het doornemen al advies over de uitwerking. Na de inventarisatie volgt een inschatting, uitwerkingsvoorstel en een prijsinschatting.

Wat is de doorlooptijd van maatwerk?

Dat is erg afhankelijk van de hoeveelheid aan werk. Sommige verzoeken zijn in een aantal uur klaar, terwijl andere projecten maanden lang nodig hebben.

Kan ik deels voor een standaard oplossing kiezen en deels voor maatwerk?

Ja. We realiseren veel projecten die in een bepaalde mate gebruik maken van Vendic Elements. We inventariseren samen welke componenten we daarvan gebruiken en op welke onderdelen we op maat gaan ontwikkelen. Dat drukt de kosten enorm en versnelt de time to market.