Marketing

Online marketing

Om ervoor te zorgen dat jouw webshop goed gevonden wordt door de juiste doelgroep, bieden wij de dienst online marketing aan. Samen met jou bepalen we welke doelen er behaald dienen te worden. Vervolgens wordt er onderzocht welke kanalen er ingezet kunnen worden om die doelen te behalen. We onderzoeken welke kanalen er ingezet kunnen worden en stellen een marketingplan op om de doelen te behalen.

Vindbaarheid

SEA

Ons hoofddoel? Zorgen dat elk stuk van jouw marketing budget zo veel mogelijk omzet in jouw webshop genereert. Door te adverteren in Google maak je gebruik van de snelste en meest stuurbare manier om bovenaan in de zoekresultaten te komen. Ons team is Google gecertificeerd en beheert dagelijks nauwkeurig de accounts van onze klanten. Elke dag werken we weer aan de efficiëntie van de campagne, elke dag sturen we jouw webshop vooruit..

SEO

Wist je dat men vaak niet verder kijkt dan de 1e pagina van Google? Door de juiste technieken toe te passen zorgen wij ervoor dat jij hoger in Google scoort en gevonden wordt door je doelgroep. SEO is een mooie manier om gratis clicks te genereren naar je webshop.

Branding

Social Media

Goed gebruik maken van social media is essentieel voor elke webshop. Met meer dan 10 miljoen shoppers online in Nederland is het belangrijk dat jouw webshop gezien wordt. Social media en content management creeërt een meerwaarde voor jouw bedrijf, omdat het zorgt voor een grotere naamsbekendheid, hogere klantwaarde en een veel groter bereik.

Social Ads

Door middel van Facebook Advertising kunnen we heel gericht jouw doelgroep bereiken. Dit komt omdat Facebook veel informatie heeft over zijn gebruikers; leeftijd, interesses, geslacht, locaties etc. Hierdoor kunnen we heel specifiek verschillende advertenties aan verschillende groepen laten zien. Om er vervolgens achter te komen welke het meest effectief zijn.De advertentiekosten starten al bij een paar euro per dag, en door het toepassen van de juiste strategieën worden er geen euro's verspilt.

De advertentiekosten starten al bij een paar euro per dag, en door het toepassen van de juiste strategieën worden er geen euro's verspilt.

Conversies

Conversieoptimalisatie (CRO)

Door best practices en het pad van de klant te volgen op de webshop kunnen we de gebruiksvriendelijkheid van de shop verbeteren. Door middel van A/B testen zien we welke aanpassingen op de website meer conversies opleveren om zo de webshop te verbeteren op het gebied van conversieoptimalisatie en user experience.

E-mailmarketing

De mogelijkheden van e-mailmarketing zijn eindeloos. Het is een effeciënte manier om dicht bij jouw doelgroep te komen. Een persoonlijke benadering in combinatie met krachtige content zorgen samen voor een omzetboost.

Remarketing

Wij zijn heel enthousiast over remarketing! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshopbezoekers, jouw advertenties in hun Facebook feed te zien krijgen of door het gebruik van Adwords de advertenties terug zien op andere websites. Dit verhoogt de kans dat zij daadwerkelijk een aankoop zullen doen.

Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde e-mails te sturen naar jouw websitebezoekers, met daarin de producten die zij daadwerkelijk op de website bekeken hebben. De mogelijkheden zijn net zoals bij Emailmarketing eindeloos.

Werkwijze

Bijsturen

We blijven continu bijsturen om jouw Return on Investment zo hoog mogelijk te houden.

Uitbreiden

Succesvolle campagnes worden waar mogelijk uitgebreid voor het optimale resultaat.

Start

Inventarisatie

Samen kijken we hoe we jouw assortiment zo goed mogelijk online kunnen presenteren.

Realisatie

De campagnes worden aan de hand van de inventarisatie opgezet en ingepland.

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties.

Lees meer
testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze ideeën en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden
testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost

Je kunt ons ook bellen, we staan je graag te woord.