Vendic team

Vendic

Wij maken voor elke onderneming een perfect passende Magento webshop. Zowel voor de startende webshop als gevestigde marktleider hebben wij alles in huis wat jij zoekt in een full service e-commerce bureau. Magento webshops zijn uitermate geschikt voor zowel B2C als B2B doeleinden.

In welke fase jouw onderneming zich ook bevindt, wij zorgen er altijd voor dat onze Magento webshops een enorm hoog afwerkingsniveau hebben en extreem snel zijn. Met de uitzonderlijke snelheid die door onze eigen servers gewaarborgd wordt, kies je bij ons voor kwaliteitswerk in een supersnelle webshop.

Succesvolle webshop

Na het realiseren van uw webshop, werken wij graag samen verder aan het succes van jouw webshop. Magento webshops en marketing zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een goede webshop moet gezien worden en wij zorgen dat je gezien wordt. Met uitgebreide kennis en een specialistische mix van kanalen zoals Adwords en verschillende social media, zorgen we dat onze klanten elke maand weer stappen vooruit maken.

Meet the team

Milestones

Ook een jong bedrijf als dat van ons heeft een verleden. We zijn trots op
wat we al bereikt hebben.

Nieuwsbrief

Wil jij nieuws over Google, Magento, E-commerce en nog veel meer relevante onderwerpen ontvangen? Schrijf je dan in. Onze experts verzorgen de nieuwsbrief zodat je niets mist.

Blog

In ons blog lees je het meest interessante nieuws over Magento, Marketing, E-commerce etc. Onze specialisten delen hun ervaringen, tips & tricks en gaan in op veranderingen in de branche. Ook geven we je een kijkje achter de schermen. Zo kom je steeds meer te weten over ons team.
Blogs