Oplossers.
Doelgericht.
Magento 2 specialisten.

Wij laten de webshops van onze klanten groeien door doelgericht te werken en het niet moeilijker te maken dan het is. Die filosofie drukt realisatiekosten, versnelt time-to-market en zorgt voor een beter presterende webshop.

Official Partners

Missie & Visie

De logica van een doelgericht team.

Wij maken technisch sterke, snelle webshops die altijd draaien. Magento is daarom de enige logische keuze. Wat wij nog meer logisch vinden? Een eigen infrastructuur waardoor jij feature previews en een door-en-door geteste en webshop krijgt. Logisch is ook, dat we lage kwaliteit-modules van derden skippen. We kennen die problemen die ze opleveren, omdat het oplossen ervan onze specialiteit is.

Een weergaloze webshop is goed, snel en schaalbaar. Dat kunnen we voor je waarmaken, als je ons jouw gids door het Magento 2 landschap laat zijn. Als techneuten en Magento 2 specialisten zien wij branding en marketing als ingrediënten die we niet zelf ontwikkelen, maar wel mee kunnen nemen. Weet ook dat we kritisch kijken naar jouw wensen. Want wij doen niets dat niet bijdraagt aan jouw succes als e-commerce ondernemer. Benieuwd hoe wij dat zien? Plan dan een oriënterend adviesgesprek in.

The Vendic Team

Kernwaarden

Dit is waar we
voor staan

Simpel

Als je groot wil worden met een e-commerce onderneming, hou je de opzet van je webshop zo simpel mogelijk. Dan kan je nog alle kanten op groeien. En ondertussen blijft alles goed en snel functioneren.

Helder

Je weet hoe we te werk gaan, geen verrassingen of vraagtekens tijdens het proces. Door laagdrempelige communicatie en inzage in het proces blijft je up-to-date en betrokken van het begin tot het eind.

Vakmanschap

Technisch sterk en 10 jaar ervaring in Magento 2 als stevig specialisme. Met die focus en innovatieve mindset hebben we alle kennis in huis om jouw e-commerce imperium te bouwen.

Hoe het begon

Hoe het begon

Back in 2013 vonden onze oprichters Niek, Sil en Tjitse (toen nog collega’s in loondienst) elkaar in de wens om meer te doen. Nee zeggen tegen klanten, terwijl ze wisten dat hun wensen wel realiseerbaar waren, was elke keer een frustrerende ervaring. Met een gezonde dosis ambitie gingen ze aan de slag. Zo werd Vendic geboren.

Schade, geen schande

Ging het altijd goed? Zeker niet. Bij de introductie van de eerste Magento 2 projecten in 2016, raakten we een aantal keer in de problemen. Enerzijds door de kinderziektes van het vernieuwde platform en anderzijds door onze eigen, nog niet volwassen aanpak. Die pijnlijke projecten zijn niet alleen de oorzaken van onze grijze haren. We hebben er ook onze specialisatie, de innovatieve oplossingen waarmee we nog elke dag werken én onze diepgaande kennis van Magento 2 aan te danken.

Een speelveld vol mogelijkheden

Waar veel zonder technische visie werken, breken wij erdoor met technisch leiderschap, consistente kwalitatieve code en eigen hostinginfrastructuur. Ons eigen speelveld vol mogelijkheden. Zo maken we Magento 2 toegankelijk voor een grotere doelgroep. Zie je, het kan wél.

Team

Ons team

Tjitse Efdé Lead developer
Sil Boersma Lead projectmanager
Niek Verkoelen Bussiness developer
Estera Dugulan Projectmanager
Frank Bokdam Teamlead development
Eugene Hlinskyi Developer
Viktor Kis Developer
Maxim Gordin Developer
Kevin van Welzenis Developer
Zaahed Yaqubi Developer
Victor Ribera Developer
Marloes Noortman Office manager
Andrei Lisouski Developer
Erwin de Groot Projectmanager
Anna Sokolova Projectmanager
Bogdan Sidovolosyi Developer
Ryan Grippeling Developer
Dima Hrynchyk Developer
Esmee Uiterwijk Projectmanager
Ilia Sokolov Developer
We zoeken jou!

Vendic groeit. Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk vacatures

Wil je meer weten over
Vendic?

Neem contact op met Niek.