Vastgelopen project?
Dan komen wij los.

Als je vooruit wil, is er niets vervelender dan vastlopen door technische problemen of beperkingen. Ook in de samenwerking met de onderhoudspartner van jouw webshop kan het misgaan. Is dit bij jou het geval? De Vendic Takeover is speciaal voor jou.

Benieuwd hoe we jouw project verder kunnen helpen?
Hyvä Platinum Parner

Waarom kiezen voor Vendic

Blijf bouwen aan je business

Als ambitieuze webshopeigenaar kan je technische problemen, achterstallig onderhoud of gedoe met je huidige onderhoudspartner echt niet gebruiken. Laat staan downtime. Allemaal hindernissen op jouw weg naar jouw e-commerce succes. Een Magento 2 Expert aan je zijde zou wel lekker zijn toch? Wij kennen de problemen én de oplossingen. Want, we hebben al vele overnames achter de rug. Het is, zeg maar, echt ons ding. 5 redenen om over te stappen:

  1. Je wil voortdurend verbeteringen doorvoeren aan je webshop met nieuwe functies en tools, maar je loopt vast bij je huidige partner.
  2. Je wil eindelijk die specifieke fouten en bugs oplossen om je klanten probleemloos te laten winkelen.
  3. Je vindt dat jouw webshop sneller en stabieler zou moeten presteren.
  4. Er is een Magento 2 update of ander onderhoud nodig.
  5. Je wil niet dat het wiel steeds opnieuw uitgevonden moet worden voor jouw webshop, maar een snelle toepassing van bestaande, geteste en effectieve functies.

Ervaring

18

bestaande projecten overgenomen in 2023

100%

heeft succesvol de baseline behaald

Stap 1

Voorbereiding Magento 2 overname

We verhuizen jouw shop naar onze hostingomgeving met ontwikkelings- en implementatiepijplijn. Met een uitgebreide code review bepalen we de huidige status en de doelen. De implementatiepijplijn met geautomatiseerde testen zorgt voor een snelle, veilige optimalisatie, zonder downtime.

Stap 2

Baseline creëren

We repareren en verbeteren alle zwakke punten, pakken de performance aan en we fixen de snelheid met onze bewezen effectieve, vaste methodes. Na deze stap, inclusief een Magento update, heeft je webshop structureel minder onderhoud nodig, wat je kosten bespaart. Verder is je webshop stabieler, sneller, krachtiger en klaar voor jouw ambities.

Stap 3

Doorontwikkeling

Je webshop loopt nu lekker. Ideeën om de boel te optimaliseren of uit te breiden? Maak een verzoek aan in het projectmanagementsysteem en waar wij je voorzien je van advies en de werkzaamheden oppakken. Jij houdt een oogje op de taken en keurt elke nieuwe functie als preview voordat deze live gaat.

Klant ervaring

Met Vendic de perfecte magento partner gevonden! De kennis en kunde liggen op een hoog niveau. Wij werken nog niet zolang samen maar nu al significante verbeteringen kunnen doorvoeren. Onze shops zijn in enkele maanden sneller, stabieler, betrouwbaarder en veiliger geworden. Ook de samenwerking is super. Cultuur sluit helemaal aan bij de onze!
Ward van Rijsbergen – Fashcom

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom kunnen jullie oplossen wat mijn huidige partner niet kan?

Als Magento 2 Experts doen wij niets anders dan webshops maken en verbeteren in Magento. Al 10+ jaar. Hierdoor weten we precies welke problemen we moeten voorkomen en werken we met vele geteste en bewezen methodes. Wij hebben onze eigen hosting en infrastructuur (Magehost.pro) waarmee we het mogelijk maken om verbeteringen snel en goed door te voeren. Zo zetten we een sterke basis voor je neer waarmee je door kunt.

Wat zijn de kosten van zo’n Takeover?

Dat hangt helemaal af van de huidige status van jouw webshop. We horen graag waar je tegenaan loopt in een oriënterend gesprek zodat we je een eerste inschatting kunnen geven.

Kunnen jullie een precieze inventarisatie maken van de werkzaamheden voordat ik beslis?

Daarvoor hebben we code review in het leven geroepen. Het kost ons een halve dag werk om het project in kaart te brengen en je van uitgebreid advies te voorzien. Voor een losse code review vragen we 480 euro.

Hoe lang duurt het voordat we weer up & running zijn?

De Vendic Takeover loopt terwijl je klanten kopen. Dankzij onze eigen infrastructuur kunnen we de werkzaamheden met zero downtime op de achtergrond uitvoeren. Als jouw verbeterde webshop klaar is, stap je definitief over. Dit lukt over het algemeen binnen enkele weken.

Is er een minimale samenwerkingsduur als ik klant bij jullie word?

Nee, je mag altijd weg. Natuurlijk zoeken we eerst naar een oplossing, mocht je ergens niet tevreden mee zijn.

Wat kost het onderhoud van mijn webshop bij jullie?

We berekenen de kosten op uurbasis. Hoeveel uur de werkzaamheden van de overname in beslag nemen, hangt af van de status van jouw webshop. Daarna spreken we een aantal uren onderhoud per maand met je af. Dit is afhankelijk van wat we denken dat je nodig hebt en gaat uiteraard in overleg. Een vast aantal uren per maand heeft praktische voordelen, maar is niet verplicht.

Kernwaarden

Dit is waar we voor staan

Simpel

Als je groot wil worden met een e-commerce onderneming, hou je de opzet van je webshop zo simpel als mogelijk. Dan kan je nog alle kanten op groeien. En ondertussen blijft alles goed en snel functioneren.

Helder

Je weet hoe we te werk gaan, geen verrassingen of vraagtekens tijdens het proces. Door laagdrempelige communicatie en inzage in het proces blijft je up-to-date en betrokken van het begin tot het eind.

Vakmanschap

Technisch sterk en 10 jaar ervaring in Magento 2 als stevig specialisme. Met die focus en innovatieve mindset hebben we alle kennis in huis om jouw e-commerce imperium te bouwen.

Onze Diensten

Overname project

Je hebt een Magento 2 webshop met technische problemen of beperkingen.

Wij lossen deze problemen op en zorgen er voor dat je weer kunt groeien.

Lees meer
The Vendic Team

Alle kracht van Magento zonder custom build

Je wil snel live met een schaalbare Magento 2 webshop, tegen de laagste kosten.

Lees meer
The Vendic Team

Standaardisatie & flexibel

Je wil een maatwerk layout en uitstraling, op basis van kant en klare componenten.

Lees meer
The Vendic Team

Uniek & flexibel

Je wil een nieuwe Magento 2 webshop, uniek ontworpen voor jouw organisatie.

Lees meer
The Vendic Team

Wil je meer weten over het overnemen van jouw project door Vendic?

Neem contact op met Niek.