Privacy Policy

Wanneer je onze website bezoekt slaan wij gegevens van je op en ga je akkoord met ons privacy beleid. Wat wij hiermee doen en waarom we deze gegevens opslaan, gaan we je uitleggen. Naast het opslaan en verwerken van deze gegevens zien wij het als een belangrijke taak om jouw gegevens te beveiligen. Daarom slaan wij alles op in een beveiligde database en geven we jouw gegevens niet zonder toestemming aan derden.

Wat doen we met je gegevens?
De gegevens worden gebruikt voor verschillende doeleinden. We gebruiken de gegevens die je met ons deelt en die wij verzamelen. De gegevens worden alleen met andere partijen gedeeld indien het gaat om het verzorgen van de administratie, het aanmaken van een Peak portal account en het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen. Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt, dan wel op grond van de wet is vereist. Hieronder kun je terugvinden welke gegevens we verzamelen.

Account
Om gebruik te maken van de Peak Portal moet je een account aanmaken. De gegevens die je hier in vult gebruiken worden gebruikt om aan te tonen dat jij de eigenaar bent van het account. Wij vragen hiervoor de volgende gegevens: naam, e-mailadres en de organisatie. De gegevens worden opgeslagen in je account. Wij slaan de gegevens op en verwerken deze gegevens niet voor marketingdoeleinden.

Klantenservice
Wanneer je een vraag via de mail of telefoon hebt, dan slaan wij de aanvraag op in ons ticketsysteem Zendesk. Hierin slaan wij de informatie uit het bericht, het e-mailadres en de naam van de aanvrager op. Daarnaast werken we het ticket indien nodig bij met gemaakte aantekeningen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrieven over onze diensten versturen we naar onze klanten. Hierin worden updates over de dienstverlening, storingen, patches en overige Magento of marketing updates vermeld. Op ieder moment kun je je hier voor afmelden. Commerciële nieuwsbrieven worden op dit moment nog niet verstuurd. Er is wel een mogelijkheid om je aan te melden voor deze nieuwsbrieven. Je kunt je uiteraard op ieder gewenst moment weer afmelden. De namen en e-mailadressen die we hiervoor gebruiken worden opgeslagen in Mailchimp.

Social Media
Via onze social media kanalen blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom Magento en marketing. Om ervoor te zorgen dat onze advertenties bij de juiste personen terecht komen, maken we gebruik van de Facebookpixel. Op dit moment verzamelen wij deze gegevens en kun je hiervoor toestemming geven via de cookiesettings.

Acties
Soms hebben wij een actie waar je je naam en e-mailadres kunt achterlaten om zo mee te doen of om informatie te ontvangen. Wij gebruiken deze gegevens om contact met je op te nemen. Ook gebruiken we de gegevens om de actie te analyseren en verbeteringen voor de volgende actie door te voeren.

Verbetering van onze service
Om onze dienstverlening te verbeteren gebruiken we gegevens om te kunnen analyseren. Zo kunnen we gedrag op de website meten en de gebruiksvriendelijkheid verhogen. Ook komen wij zo meer te weten over de doelgroep. We gebruiken hiervoor Google Analytics.

Beveiliging
Zoals eerder ook is aangegeven zien wij er op toe dat alle informatie wordt beveiligd. Wij nemen dit zeer serieus en hebben hiervoor diverse technische maatregelen getroffen en een intern beleid opgesteld.

Alle genoemde partijen dienen zich volgens de wet aan dezelfde veiligheidsvoorschriften te houden als ons. Ook zijn zij volgens de wetgeving verplicht om zich hieraan te houden en indien nodig aan te passen. Daarnaast hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten met de eerder genoemde partijen. Wij delen geen persoonsgegevens met partijen waar geen verwerkersovereenkomst mee is afgesloten.

Wil je je persoonsgegevens inzien?
Dat kan. Je hebt namelijk het recht om deze in te zien, te wijzigen, te downloaden of te verwijderen. Ook kun je bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Met een Peak portal account kun je deze zelf inzien en wijzigen. Wil je gegevens downloaden of verwijderen? Dan kun je ons altijd mailen, zodat we je hierbij kunnen helpen. Wij zullen hierbij wel om een legitimatie vragen.

Wordt de Privacy Policy gewijzigd?
Ja, deze kan wel eens veranderen. Wanneer er iets veranderd, zullen wij de informatie op de pagina wijzigen met de nieuwe voorwaarden. We stellen je daarvan niet op de hoogte, maar je kunt het altijd terug vinden op deze pagina.

Hoe zit het met de Cookies?
Wij gebruiken functionele cookies, waardoor de website optimaal blijft werken. De analytische cookies die wij gebruiken kun je terug vinden in de Cookie verklaring. Cookies kun je daarnaast zelf ook verwijderen via de browser.

Vragen?
Heb je nog vragen over het gebruik van jouw gegevens, neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Mocht je een klacht hebben, dan kun je deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Keulenstraat 7 | 7418ET Deventer | support@vendic.nl | 0570 745440