Een simpele pitch

Wat we gaan pitchen is simpel en transparant. We willen duidelijk zijn waar we goed in zijn (en wat we dus aanbieden) en waar we niet goed in zijn (en wat we dus niet aanbieden).

We maken Magento 2 webshops. Onze kennis en cultuur zijn daarin voornamelijk gebaseerd op een vergaande diepe technische kennis. Dat is waar we passie voor hebben en waar voor onze klanten bij ons komen.

We hebben geen kennis van marketing. We organiseren geen heisessies met onze klanten om te achterhalen hoe ze zichzelf aan de wereld willen tonen. Wel helpen we met het vertalen van de doelstellingen die er al waren in een sterk functionerende webshop. Tech first. Jij hebt het idee, wij maken het idee. En wat we maken moet van hoog niveau zijn.

Als je met ons gaat samen werken kies je voor een samenwerking waarin je een partner hebt die zich altijd sterk zal maken voor een gezonde, veilige, snelle en complete webshop.

In het kort:

Onze sales pitch

In het kort wat we doen en waar we waarde aan hechten.

Webshops bouwen wij met het beste gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Een cliché, maar wel waar. Onze eigen development pipeline en onze tech stack zorgen er voor dat je een top-of-the-line resultaat krijgt.

Met Elements leveren wij een supersnelle, afgewerkte Magento 2 webshop voor lage kosten

Doordat we tech georiënteerd zijn hebben we door de jaren heen veel verschillende cases en wensen gezien. We hebben die ervaring en expertise gebundeld in een sterke webshop: Vendic Elements. Elements is snel, afgewerkt en ready to go voor een scherpe prijs.

Technisch vastgelopen Magento 2 webshops van derde partijen geven wij de liefde die ze nodig hebben

Magento 2 webshops die niet netjes worden onderhouden volgens een duidelijke visie lopen nog wel eens vast. Soms letterlijk, soms figuurlijk. Deze projecten komen niet verder in hun ontwikkeling omdat de fundering niet goed is en problemen kennen. Wij nemen deze projecten over, maken ze weer gezond en ontwikkelen door in overleg met onze opdrachtgevers.

Maatwerk webshops

We hebben de kennis, ervaring en tools. Vertel ons wat je wilt en binnen redelijke kaders kunnen we bijna alles wel maken. We denken hierin praktisch. Hoe kunnen we jouw bedrijfsdoelstellingen op een efficiënte manier behalen?

Technische visie zou niet met duct tape bij elkaar gehouden moeten worden

We zien veel webshops die met duct tape bij elkaar gehouden worden. Technische visie ontbreekt, wat zich uit in rommelige, onveilige en slecht presterende webshops. Onze visie zorgt er voor dat we consistentie en kwaliteit in ons werk waarborgen.

We rekenen op een eerlijke en simpele manier af

We houden niet van ingewikkelde vergoedingconstructies. We nemen je ideeën samen door en we bepalen samen wat we uit gaan voeren. Dat rekenen we elke maand af met een vast (uur)tarief. Hoe meer tijd we krijgen, hoe meer werk we voor jou gedaan kunnen krijgen. Simpel, schaalbaar en eerlijk

Geen langlopende contracten

Als je niet tevreden bent met ons werk moet je kunnen gaan en staan waar je wilt. Je kunt daarom elke maand stoppen met de samenwerking. Dat betekent niet dat we geen jaarcontracten aanbieden. Voor sommige onderdelen kun je een jaarcontract afsluiten en in ruil een mooie korting ontvangen. Maar in de basis bieden we maandelijks opzegbare diensten aan.

Wat quotes van onze klanten

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Met Vendic de perfecte magento partner gevonden! De kennis en kunde liggen op een hoog niveau. Wij werken nog niet zolang samen maar nu al significante verbeteringen kunnen doorvoeren. Onze shops zijn in enkele maanden sneller, stabieler, betrouwbaarder en veiliger geworden. Ook de samenwerking is super. Cultuur sluit helemaal aan bij de onze!