Diensten

Vendic dé Magento ecommerce specialist

Ontwikkelen doen wij samen met onze klanten. Zo realiseren we projecten die naadloos aansluiten bij de organisatie, gebouwd met de technieken van vandaag. Wij zijn Magento gecertificeerd en ontwikkelen webshops die bezoekers verwonderen en converteren. Altijd met Magento als de krachtige motor en Elements als startpunt. Elements is een Magento 2 webshop ontwikkeld door Vendic. Het is de best-practice full-responsive B2B of B2C webshop met toevoegingen en aanpassingen die wij en onze klanten graag in een webshop terug zien. We staan bekend om onze stabiele, functionele Vendic modules en steken onze handen graag uit de mouwen, ook voor maatwerk en migraties. Zo zetten wij ons dagelijks in om maximale winst voor onze klanten te realiseren.

Quotes

We werken graag samen met onze klanten en partners. Op een transparante, professionele en creatieve manier. Samen gaan we voor het maximale en dat zie je terug in onze duurzame relaties.

Lees meer
testimonial avatar image

Goede professionele partij met verstand van Magento 2.

Kees van Dijk Hangmatgigant
testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze ideeën en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden

Je kunt ons ook bellen, we staan je graag te woord.