Diensten

Magento & Marketing; Dé combinatie voor succes

Sinds 2013 realiseren wij succesvolle Magento webshops. Wij vertalen jouw wensen en ambities naar een perfect passende Magento 2 webshop met bijbehorende Marketingkanalen. Onze experts zijn Magento certified en Google erkend. Wij denken met je mee en benutten hiermee de marketingkansen voor jouw webshop. Met deze combinatie kunnen wij snel schakelen tussen de webshop en de marketingkanalen en stemmen wij de webshop af op de wensen van Google en onze Magento kennis. Het is de ideale succescombinatie om de krachten van Magento en Marketing te bundelen binnen het team.

Wij bouwen niet alleen Magento 2 webshops, ook hosten wij webshops op een enorm snelle en betrouwbare server en bieden wij support en onderhoud aan. Samen maken we persoonlijke marketingplannen om de webshop verder te optimaliseren en te ontwikkelen. Alle aspecten van het design, performance, user experience en de marketingkanalen worden uitvoerig onderzocht en op elkaar afgestemd in een futureproof plan. Door onze intensieve samenwerking met Magento en Google is ons team altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis passen wij dan ook succesvol toe bij onze klanten.Lees meerr

Reviews

Samen het verschil maken?

Ontdek met het team van Vendic wat we kunnen bereiken. Wil je meer te weten komen over het team of bepaalde diensten? Neem contact op met ons en we vertellen je er graag meer over.